LEVI'S A ZALANDO PŘEDSTAVUJÍ EXKLUZIVNÍ KOLEKCI

LEVI'S A ZALANDO PŘEDSTAVUJÍ EXKLUZIVNÍ KOLEKCI

Levi’s a Zalando představují exkluzivní upcyklovanou kolekci, které čerpá inspiraci z festivalové sezóny a ze společně sdílené lásky k hudbě.

Inspirace z festivalů

Levi’s dlouhodobě čerpá z festivalových stylů a nová kolekce to jen dokazuje. Hýří střihy přímo ze 70. let, které symbolizují dobu hudebních akcí s uvolněnou atmosférou a touhou po sebevyjádření. Modely z nové kolekce jsou upcyklované pomocí výrazných a odvážných ústřižků látek, které dohromady vytváří moderní poctu hudební kultuře a uvolněné atmosféře festivalů. Lze je vrstvit nebo nosit klasickým způsobem. Z kolekce je sice cítit proslulý hippie styl, ale denim jako takový již našel místo v každém šatníku a téměr při každé příležitosti.


Zdroj: se svolením Levi's

Zelená pro vrstvení

Kolekce se skládá ze 12 kusů včetně ikonických 501 džínů a klasické džínové bundy. Obojí si můžeme představit jako pomyslná bílá plátna, na které se vrství reference z minulosti a přítomnosti a vytvářejí autentické originály podle současných preferencí a trendů. Právě s takovou motivací se v této kolekci skládal patchwork a vznikalo její vintage kouzlem umocněné i výšivkou.


Zdroj: se svolením Levi's

Highlightem jsou také Levi’s 527 Slim Boot Cut džíny se záplatami a zašívanými detaily a klasická bílá trika s motivy ze 70. let a ledabyle vrstveným patchworkem. Limitovaná kolekce je k dostání od 1. září 2022 exkluzivně na e-shopu Zalando.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram