Lindex slaví 60 let spolu s rozsáhlou podzimní kolekcí

Lindex slaví 60 let spolu s rozsáhlou podzimní kolekcí

Lindex prodává svou módu už 60 let. A aby toto skvělé výročí oslavil, připravil pro období podzimu a zimy rozsáhlou kolekci plnou skvěle kombinovatelných kousků. 

První částí celé kolekce je oblečení pod názvem The New Tailoring. Je vytvořeno tak, aby se dalo kombinovat navzájem s další podkolekcí stejně tak dobře jako se šatníkem, který už máte doma. Především v neutrálních odsítnech šedé, hnědé a černé kolekce obsahuje volné topy a trika, jednoduše střižené svetry i kabáty a nechybí ani černé doplňky z imitované kůže.

 

 

The New Basic je podkolekce obsahující neformální a opravdu basic kousky jako jsou jednobarevná bavlněná trika, kardigany a tuniky. Zároveň je v kolekci ale zahrnutý napříkald top s našitými flitry nebo koženkové legíny. Tuto kolekci nejde nakombinovat jinak než vkusně a docílit oblíbeného městského chic stylu! 

 

 

The New Soft je něco pro milovnice ležérní módy, teplákového materiálu, ale stále elegantního městského stylu. Hlavními odstíny je šedá, smetanová a pastelová modrá. Střihy jsou jednoduché a většinou oversized. I v této části kolekce najdeme zajímavé kousky, které obzvláštní celý outfit jako je třeba statement náhrdelník nebo huňatá bundička. 

 

 

Čtvrtá část The New Knits je plná pletených svetrů, roláků, zimních čepic a šál. V barvách hnědé, béžové, šedé a zlatavé si můžete vybrat mezi nejrůznějšími střihy topů. Celý outfit pak doplňte o tenký koženkový pásek se vzorem nebo kožené rukavice.  

 

 

Kolekce obsahuje ještě část The New Lingerie se spodním prádlem a podkolekci určenou pro děti The New Kids. Je k dostání na všech prodejnách Lindex a opravdu stojí za to

Zdroj: lindex.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram