Listopadové Fashion Must Have patří mužům!

Listopadové Fashion Must Have patří mužům!

Dneškem startuje již tradičně měsíc věnovaný mužům, rakovině prostaty a varlat, měsíc věnovaný našemu silnějšímu pohlaví. Proto i my věnujeme naše módní must have právě mužům!

A přesto, že se nám líbí, když jsou pánové v saku a košili, rozhodli jsme se, že měsíc listopad by měl být nejenom ve znamení psychické i fyzické podpory mužů, ale také ve znamení pohodlí a ležérnosti. A to v jakékoliv formě, tedy od pohodlného kabátku až po prošívanou stylovou bundu.

Pánové, nezapomeňte na kvalitní obuv, praktické hodinky ani na pevnou cestovní tašku, ať už se chystáte na pracovní cestu nebo jen na víkend do hor.

Právě listopad by měl být měsícem, kdy se zaměříte na svoje koníčky, na vycházky do přírody, nebo na poznávání nových míst. Ještě než přijde vánoční šílenství, užijte si chvíle pohody tak, jak to máte rádi.

Běžový kabát Burton Menaswear London 2 699 Kč, Khaki cestovní taška Jack & Jones Ronny 1 599 Kč, Zelený basic svetr Jack & Jones Moon 1 199 Kč, Hodinky s koženým páskem TRIWA  5 099 Kč, Tričko s potiskem Maloja Lavinous 1 589 Kč, Voděodpudivé kotníkové tenisky Tom Tailor 2 199 Kč, Šedá prošívaná zimní bunda Ragwear Tricole 3 399 Kč

 

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram