LNĚNÁ PYŽAMA NA NOC I DEN PŘEDSTAVUJE ZNAČKA CORPUS LINGERIE

LNĚNÁ PYŽAMA NA NOC I DEN PŘEDSTAVUJE ZNAČKA CORPUS LINGERIE

Česká značka Corpus Lingerie uvádí zcela novou kategorii, která nabízí jemné a pohodlné noční prádlo pro ženy. Užívat si nejen noci babího léta tak nyní můžete v nadčasových lněných kraťasech a košilích s názvem Eléa Set.

Varianty

Pyžama přichází rovnou ve 4 barevných variantách a to světlé Ecru, béžové Sand, růžové Powder a klasické Black. Vyrobená jsou z certifikovaného lnu původem z Itálie, který je neuvěřitelně příjemný, prodyšný a vhodný právě na teplé letní noci. “Chtěly jsme nabídnout ucelenou nabídku produktů, ve kterých naši zákazníci mohou strávit opravdu celý den i noc. A tak se zrodil nápad lněného setu. Jednotlivé produkty se dají dohromady jakkoliv kombinovat a zákazník tak může vykouzlit pohodlné, udržitelné ale stále stylové outfity nejen do postele,” dodává k nové kolekci Anna jedna z tvůrkyň značky.


Zdroj: se svolením Corpus Lingerie

Doma i venku

Příjemné pyžamo zákaznice ocení jak při nočním odpočinku, tak v horkých letních dnech při cestě do města i do přírody. Pod lehkou košili lze obléknout některou z Corpus podprsenek nebo Yoga top a nový outfit je na světě. Pyžama jsou ušitá v takových barvách, aby kombinování s dalšími Corpus kousky bylo velmi intuitivní a snadné. Zkrátka nikdy nešlápnete vedle.


Zdroj: se svolením Corpus Lingerie

Na  pohodlné noční oblečení vhodné i pro denní nošení mohou zanedlouho těšit i pánové. Produkty si můžete zakoupit na předobjednávku na e-shopu s dodáním v září nebo také osahat v kamenné prodejně na adrese Veveří 4, Brno 602 00.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram