Loučení s létem? Zkuste to ve VIP stylu

Loučení s létem? Zkuste to ve VIP stylu

Léto pomalu končí, škola je za rohem a je nejvyšší čas vymyslet, jak prázdniny zakončit. Akce s názvem „Oslavte konec léta“, by mohla být tou správnou tečkou na konec.

Poslední prázdninová sobota láká různými akcemi. Společnost Cinema City vás zve do VIP zóny na pražském Chodově, kde můžete přivítat školní rok dobrý jídlem a pitím ve společnosti filmových hvězd.

Speciální akce čeká na všechny školáky i neškoláky v sobotu 31. srpna ve VIP sálech megaplexu v obchodním centru Chodov. Každý, kdo si zakoupí na tento den vstupenku přímo do VIP, si kromě filmu vychutná i exkluzivní menu. Oproti klasické nabídce můžete ochutnat i bagetky s křupavými řízečky a francouzské palačinky se zmrzlinou a ovocem. Přiťuknout na vydařený konec léta si pak můžete welcome drinkem. Pro dospělé je připravena mimosa a pro děti pomerančový či jablečný džus.

Sobotní filmový program snad zaujme každého. Dětem vstoupí do kin pokračování animovaného snímku Angry Birds ve filmu 2. Dospělí budou moci zhlédnout českou komedii a hlavně režijní debut Petra Kolečka, film Přes prsty. A na ty, kteří film ještě neviděli, nebo si ho chtějí užít ještě jednou a s all inclusive zážitkem, čeká tarantinovská bomba Tenkrát v Hollywoodu.

Že jste o VIP zóně ještě neslyšeli? Pak je nejvyšší čas ji vyzkoušet! Jediná samostatná část megaplexu Cinema City v České republice zahranuje soukromou lobby, jejíž součástí je restaurace a tři prémiové kinosály, které jsou vybaveny pohodlnými sedačkami s opěrkami nohou a díky menší kapacitě míst i intimnější atmosféra, která přinese nové zážitky z filmů. Kromě aktuálních filmových trháků máte k dispozici večeři od renomovaného šéfkuchaře, nebo například neomezené množství konzumace popocornu, nachos a nelako nápojů z baru.

Vstupenky do sálu zakoupíte na pokladnách cinemacity nebo na stránkách cinemacity.cz/vip. Cena jedné vstupenky je 710 Kč.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram