Louis Vuitton Cruise 2016

Louis Vuitton Cruise 2016

,,I have no destination but I have destiny,” říká v nové video kampani pro Louis Vuitton hollywoodská herečka Michelle Williams. Cíl možná nemá, ale její osud je nám jasný - být ještě dlouho tváří tohoto módního domu.

Louis Vuitton a herečka Michelle Williams jsou perfektním spojením. Michelle se objevila již v několika kampaních tohoto módního domu a její kariéra tváře Louis Vuitton pokračuje i nadále. Značka před pár dny představila kampaň ke cruise kolekci s kabelkami, a je vidět, že styl francouzského módního domu se stylem a vzhledem Michelle perfektně souzní.

V kampani ke kolekci Cruise 2016 najdete mezi kabelkami jak nové kousky, tak i stálice. Kabelek nabízí Louis Vuitton opravdu hodně, takže je ještě těžší si vybrat tu nejhezčí. Novinkou je upravená ,,Capucines Bag", jejíž jednoduchý tvar patří mezi ty elegantnější. Zdobená je jen koženým logem LV. Značka nadále pokračuje v duchu ,,Spirit of Travel", o čemž svědčí i video kampaň. Samozřejmě s Michelle Williams v hlavní roli, které v krátkém filmu zdatně sekunduje vycházející švédská hvězda, herečka a baletka Alicia Vikander

Autorem fotografií je Patrick Demarchelier, což už nás u Louis Vuitton vůbec nepřekvapuje.

Foto: goldenesquartier.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram