Louis Vuitton je stále nejoblíbenější módní značkou

Louis Vuitton je stále nejoblíbenější módní značkou

Mnohé z vás asi nepřekvapí, že francouzská módní značka Louis Vuitton je stále nejoblíbenější ze všech značek. Jaká jsou čísla, další oblíbené značky nebo které celebrity určují trendy?

zdroj: pixbay.com

Módní gigant LV stále vede na první příčce. Finanční web Money.co.uk si na základě vyhledávaných klíčových slov na Googlu udělal jasno. Za poslední rok ve 47 zemích světa tak jednoznačně vedl světoznámý Louis Vuitton. I když většina fashion weeku byla zrušena, tak lidé po celém světě stále nakupují.

Další příčky

LV jako slavná módní značka založená v roce 1854 a v předních příčkách módních domů. Výsledky mluvily jasně, na prvním místě je Louis Vuitton, pak Gucci a v blízkém závěsu Chanel a Calvin Klein. Zajímavý je i fakt, že nejvíce padělaných značek je právě LV. O padělání si můžete přečíst více v tomto článku.

zdroj: money.co.uk

Co nosí celebrity

I když většina značek je poměrně nákladná na pořízení, tak lidé chtějí vlastnit trochu toho luxusu. Neovlivňují nás jen značky, ale především světové celebrity, které je nosí. Mezi hlavní patří americká zpěvačka a skladatelka Billie Eilish, o které brzy vyjde dokumentární film. Dalšími jsou Harry Styles, Lady Gaga a Kylie Jenner.

zdroj: pexels.com

Není průzkum jako průzkum

Podle průzkumu je LV oblíbená například i u nás v České republice, Belgii, Rakousku a Francii. Gucci vede pro změnu v Itálii. Na druhou stranu je důležité zmínit, že čísla nemusí odpovídat realitě, protože ne vše, co je vyhledávané na internetu hned musí znamenat kupní potenciál nebo zájem o danou věc. Jelikož jde o značky dražší kategorie, nemůže si je dovolit každý, což vyvolává ještě větší zájem. Jak to máte vy? Máte značku LV rádi?

zdroj: pixbay.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram