LOUIS VUITTON PŘEDSTAVUJE LODIČKY INSPIROVANÉ IKONICKÝMI TENISKAMI

LOUIS VUITTON PŘEDSTAVUJE LODIČKY INSPIROVANÉ IKONICKÝMI TENISKAMI

Dámská kolekce obuvi značky Louis Vuitton se rozrůstá o nový model inspirovaný teniskami LV Archlight. Jedná se o lodičky LV Archlight v typu slingback – s otevřenou patou a řemínkem v zadní partii. V této sezóně je nosí také hvězdná Chiara Ferragni. 

Tenisky LV Archlight, které se poprvé objevily na přehlídce dámské kolekce pro sezónu jaro/léto 2018, se díky modernímu designu a výrazné podrážce brzy proměnily v kultovní klasiku. V této sezóně se staly inspirací pro elegantní a velmi ženskou novinku – lodičky s otevřenou patou a řemínkem LV Archlight slingback.

  

Lodičky špičatého tvaru jsou vyrobeny z technického saténu, síťoviny a kůže a mají nízký podpatek. Zůstávají věrné designovým kódům kolekce LV Archlight, které reprezentuje třeba velmi poddajná pryžová podrážka. Výrazné barvy typické pro ikonický model tenisek se objevují také u těchto lodiček. V nabídce je pět barevných variant saténu – bílá, světle růžová, modrá, béžová a zelená. V nabídce je také nadčasová kombinace černého saténu a plátna Monogram.

DNA proslulého módního domu připomínají poutavé detaily: malé pryžové logo LV zdobí boty v přední části, řemínek kolem paty – ve variantě se suchým zipem – zase nese nápis Louis Vuitton. Model je dokonale řemeslně propracovaný, plný ženskosti, moderní a elegantní. K dispozici je také ve variantě s plochou podrážkou.

Lodičky s otevřenou patou LV Archlight slingback přinášejí nový pohled na ikonické tenisky LV Archlight. Dokonale doplňují jedinečný styl italské módní ikony Chiary Ferragni, která je hvězdou exkluzivní kampaně nafocené v Miláně.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram