LUSH - zamilujte si ho stejně jako my

LUSH - zamilujte si ho stejně jako my

Lush. Pro znalce kosmetického světa dobře srozumitelný název. Pro milovníky kosmetiky, která nebyla testována na zvířatech, ještě srozumitelnější. A pro ty, kteří do teď nevěděli, co Lush je, dovolte nám ho představit.

Kosmetika Lush je čerstvá a vyráběná ručně z ingrediencí, které byly nakoupeny eticky, z trvale udržitelných zdrojů a v žádném případě nebyly testovány na zvířatech. Klišé? Dnes už možná ano, ale ne u Lush. Protože tady co slibují, také náležitě plní. Lush se stal jednou z nejpozoruhodnějších společností a na českém trhu bezpodmínečně vede v oblasti čerstvé a kvalitní kosmetiky. Ve svém sortimentu má zařazeno nespočet výrobků od mýdel a koupelových bomb přes mléka, peelingy až po šampóny, dekorativní kosmetiku a oleje. 

Pyšní se kromě jiného svými "nahatými" výrobky. To znamená, že v sobě nemají konzervanty a obaly. A pomáhají tak hned ze dvou stran zároveň - spotřebitelům proti zbytečnému zanášení těla nevhodnými látkami a také životnímu prostředí. 

Jejich výrobky jsou uměním. Nejedná se o žádnou sériovou výrobu, a tak když si koupíte dvě koupelové bomby, každá bude trošku jiná. Každá bude svým vlastním originálem a při použití budou vytvářet jedinečné efekty. Lush dokázal proniknout do světa s výrobky, které nemáte šanci sehnat kdekoli jinde. Jen těžko byste je napodobili a jakmile je vyzkoušíte, jen těžko už se obejdete bez nich.

A proto Lush milují všichni, kdo ho vyzkoušeli. A my také. 

lush.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram