Luxusně ale dostupně - kosmetika, vůně a svíčky ve stylovém balení

Luxusně ale dostupně - kosmetika, vůně a svíčky ve stylovém balení

Kvalitní kosmetika založená na dokonalé symbióze vůní vám navíc svým balením stylově vyšperkuje interiér.

Bahoma. Značka, která vnese do vaší koupelny, ložnice i obýváku nejen dokonalé vůně, ale také vytříbený vkus. Portfolio výrobků je sice omezené, téměř neomezeně však působí výběr jednotlivých vůní.

Sady mycí a pečující kosmetiky

Jako dárek ideálně poslouží sada kosmetiky. V jedné najdete sprchový gel a tělové mléko, ve druhé hydratační krém a krém na ruce. U každé vůně si každý z těchto produktů můžete zakoupit také samostatně. Bahoma balí své produkty do minimalistických lahviček s aplikátorem. Takže žádné mastné ruce a žádné mastné lahvičky. 

  
Set s vůní Ocean Spa 329 Kč ; Set Passion 329 Kč

Toaletní vody

V sortimentu najdete také toaletní vody. I ty značka balí do stejných jednoduše tvarovaných flakónů, jež rozlišují jen různě barevné cedulky. Na rozdíl od pečující a mycí kosmetiky, toaletní vody se skrývají pod trochu tajemnějšími názvy - je libo Paradise a nebo Desire?

  
Toaletní voda Paradise 519 Kč ; Toaletní voda Desire 519 Kč

Tělový scrub a sůl do koupele

Nadšenkyně poctivé péče o tělo jistě zaujme tělový scrub a sůl do koupele. Scrub odstraní odumřelé buňky, pokožku prokrví a dodá jí minerály i živiny. Krystalky koupelové soli se zase v horké vodě rozpustí a dají vám záminku vlézt si na čtvrt hodinky do vany, zavřít oči a odpočívat. Jaká vůně vás zaujme? Chameleon, Vitality či snad Passion?

 
Tělový scrub Vitality 199 Kč ; Koupelová sůl Ocean Spa 149 Kč

Svíčky a difuzéry

Nejen kosmetika pro kůži, ale i celý domov vám dokážou provonět svíčky ve skle, difuzéry nebo interiérové spreje. I ty po více jak šedesáti procentní slevě seženete za velmi přijatelné ceny. Rozmazlete svůj domov třeba vůní cedrového dřeva nebo ylang ylang.

 
Interiérový sprej s vůní balsamické kůže 199 Kč ; Svíčka s vůní vanilky a šafrénu 289 Kč

 

Nepřeberné množství vůní od značky Bahoma koupíte ve velkých slevách na Bonami.

PS: Pospěšte. Na Bonami je vše jen po omezenou dobu!

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram