Luxusní péče ve čtyřech krocích s Nobilis Tilia

Luxusní péče ve čtyřech krocích s Nobilis Tilia

Česká značka přírodní aromaterapeutické kosmetiky Nobilis Tilia doporučuje každodenní péči o pleť ve 4 krocích - čištění, tonizace, hydratace a výživa.

Hydrofilní oleje od Nobilis Tilia nejsou jen tak obyčejné oleje, navíc obsahují ještě  důležitou složku – emulgátor, který slouží v kosmetice k tomu, aby dvě zdánlivě neslučitelné složky (olej a voda) vytvořily jednu homogenní směs. Díky emulgátoru se hydrofilní oleje povyšují na přípravek ideální pro dokonalé odlíčení pleti. Hydrofilní oleje jsou odličovací oleje, které si hravě poradí i s voděodolným make-upem i SPF filtry. Osvědčily se také v případě voděodolné řasenky. Uplatníte je i jako šetrnou a zvláčňující alternativu k mýdlům či sprchovým gelům na pleť i tělo. Hydrofilní olej s Růží a mimózou je vhodný pro zralou a suchou pokožku. Důmyslná směs éterických olejů mimózy, růže, jasmínu a citrusů provoní vaši pokožku intenzivními a smyslnými tóny, růžový olej dodá pokožce sametovou jemnost.

Hyaluronové sérum, dlouhodobě nejoblíbenější produkt Nobilis Tilia vylepšený novou recepturou a obohacený éterickými oleji s vůní gardénie a pomerančových lístků. Hyaluronové sérum od Nobilis Tilia jako esence svěží, pevné a zářivé pleti, intenzivně hydratuje, regeneruje a vyhlazuje. Redukuje vrásky na obličeji, krku i dekoltu. Posiluje funkci kožní bariéry a vypíná pleť. Je vhodné pro všechny typy pokožky, i pro tu nejcitlivější. Díky své jemnosti lze sérum použít i na oční okolí. Působí jako ideální báze pod krémy a obličejové oleje. Tip: Před nanesením séra oroste pleť jemnou sprškou květové vody pro lepší vstřebatelnost.

 

Růžový krém od Nobilis Tilia nese osobitou a vášnivou, výrazně ženskou vůni éterického oleje z bulharské růže OTTO. Dodá klid a sebejistotu v každé životní situaci. Lehký krém na bázi mikroemulze zjemňuje pokožku, sjednocuje její tón a dodává jí pěstěný vzhled. Pomáhá také předcházet tvorbě vrásek a zpomaluje jejich prohlubování. Obsahuje také éterický olej růžový z růže damašské a extrakt z kůry magnólie.

Pleťová voda Růžová díky síle vzácného růžového oleje projasní unavenou pleť. Proměňte každodenní péči v příjemný rituál. Lehká pleťová voda s opojně vonícím olejem z damašské růže (OTTO) harmonizuje smysly, uvolňuje mysl, dodává pokožce pěstěný vzhled a přispívá k její regeneraci.

 

 

 
Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram