Luxusní šperky od ženy, která si jejich výrobou plní svůj sen

Luxusní šperky od ženy, která si jejich výrobou plní svůj sen

Představujeme vám šperky od Sylvie Majerové. Stříbrný autorský šperk s jemnocitem a procítěnou energií jistě zaujme ženy, které hledají něco jiného. Něco, v čem by se cítily výjimečně a nepřehlédnutelně, a také něco, co doplní jejich energii a osobnost.

Šperkařka Sylvie Majerová si tvorbou šperků plní svůj velký životní sen a touhu. Vystudovala Zahradní a krajinářskou architekturu, ale touha tvořit šperk jí nakonec získala naplno. Pracuje se stříbrem a drahými kameny, které ji osloví a zaujmou. V současné době používá tři různé základy typy technik: tepání, odlévání a splétání. Z toho se odvíjí i vzniklé a vznikající kolekce, které vám stručně představavíme.

Kolekce Earth, Sun and Moon jsou šperky odlévané ze stříbra s drahými kameny. Je to kolekce pro náročné klienty, kteří mají rádi trvanlivost, nadčasovost a stabilitu. Tato kolekce šperků zohledňuje propojení a jednotu lidské bytosti se zemí a vesmírem, v každém šperku můžete najít prvky "Země, Měsíce a Slunce".

Kolekce Harmony jsou opracované, nejčastěji tepané oblázky sříbra s různě zakomponovanými drahými kameny. Dodávají klidnou harmonickou energii, podtrhují přirozenou ženskou krásu. Osloví ženy, které spojuje klidná, ale vytrvalá síla, hluboká krása a vytrvalost.

Šperky z ručně splétaných stříbrných drátků s kamínky a perlami patří do kolekce Energy. Jsou lehoučké a přesto velmi výrazné, ozvláštní Váš vzhled a dodají Vám sebevědomí, pocit něčeho výjimečného. Nosí je ženy, které jsou něčím výjimečné, pozoruhodné a sebevědomé.

Nově vzniká kolece ETERNITY, jejíchž propojujícím motivem je spirála v různých podobách. Na tu se můžete těšit ještě do konce roku.

Její práci si můžete prohlédnout na webu. Aktuality a novinky z tvorby Sylvie Majerové najdete na Facebooku.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram