Lytro představuje novinku LYTRO ILLUM

Lytro představuje novinku LYTRO ILLUM

Společnost Lytro, Inc. odhalila svoji silnou vizi budoucnosti fotografování představením fotoaparátu LYTRO ILLUM, silně připomínající zrcadlovku.

Společnost Lytro, Inc. odhalila svoji silnou vizi budoucnosti fotografování představením fotoaparátu LYTRO ILLUM, Light field fotoaparátu a softwarové platformy, která je navržena pro zcela nový způsob zachycení světa kolem nás.

Fotoaparát na profesionální úrovni schopný využít plný výkon světelného pole, vám poskytne nové médium schopné zachytit vizuální zkušenosti ve své nejčistší podobě - ne jako statický průřez reality, ale jako autentický a interaktivní pohled do jejich světa. To však není jediná přednost této novinky.

LYTRO ILLUM nabízí light field snímač schopný zachytit až 40 - megaray, 8x optický zoom, konstantní clonu f/2.0 a vysokorychlostní závěrku schopnou zmrazit pohyb v široké škále podmínek. Po zachycení obrazu dovolí platforma inovativního softwaru fotografovi upravit aspekty snímků, které byly dříve pevně dané, jako je zaostření, naklonění, posun perspektivy a hloubka ostrosti.