Maďarská modelka Barbara Palvin v zářijovém čísle California Style

Maďarská modelka Barbara Palvin v zářijovém čísle California Style

Její modelingová kariéra začala ve 13 letech. Nyní je jí o deset let více a na svém módním kontě má spoustu známých značek i lukrativních spoluprací.

Aktuálně je Palvin k vidění na zářijové obálce časopisu California Style vedle modela Jordana Baretta. Oba jsou nafoceni v pohodlných kožešinách od značky Sacai. Uvnitř časopisu pak můžeme vidět další snímky, kde oba modelové předvádí podzimní náladu v teplejších vrstvách. Za oblečením stojí stylistka Alison Edmond, která pro tuto příležitost zvolila značky jako Coach, Etro i Alexander McQueen.

Palvin se poprvé objevila v roce 2006 v časopise Spur Magazine, kde si jí všimli další vlivní lidé z módního světa, a netrvalo dlouho, než se stala tváří L'Officiel, modelkou pro Armani Exchance, H&M, Victoria's Secret a Pull and Bear. V únoru 2012 pak zaujala místo pro značku L´Oreal Paris jako její velvyslankyně.

Palvin je srovnávána s ruskou modelkou Nataliou Vodian, kterou má Palvin za svůj vzor. Uctívá také Kate Moss. My však v její tváři vidíme i malou podobu s Carou Delevingne. Co myslíte vy?

fashiongonerogue.com/

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram