Majk Spirit rozšiřuje svoji značku Spiri+84 o nové kolekce!

Majk Spirit rozšiřuje svoji značku Spiri+84 o nové kolekce!

Majk Spirit, jeden z nejznámějších raperů ze Slovenska, který svou tvorbou posouvá hranice slovenské a české hudební scény, vydal novou osobitou kolekci.

Majk Spirit, slovenský raper, kterého jste loni mohli vidět například po boku Celeste Buckingham na exkluzivním dvojkoncertu v Bratislavě, ale i u nás v Retro Music Hall, a letos v porotě pěvecké soutěže Hlas Česko-Slovenska spolu s Darou Rolins, Michalem Davidem, Pepou Vojtkem a Martou Jandovou, má na svém kontě za svou hudební tvorbu již celou řadu ocenění.

Velké ocenění sklízí také z řad fanoušků a to nejen za hudební tvorbu a motivující postoj k životu, ale také za svůj osobitý styl, který vkládá i do svých módních kolekcí. 

Svá první trička vytvořil Majk Spirit k songu Ženy třeba lúbit, na kterém spolupracoval se známým českým Djem Wichem. A právě tento slogan Ženy třeba lúbit hned v několika podobách na prvních tričkách určených mužům i ženám naleznete. Tak jednoduché a výstižné kousky sklidily velký úspěch a proto není divu, že i přes velkou vytíženost vydává Majk nové osobité kolekce.

SHE
Kolekce stylových triček a mikin She je čistě ženskou záležitostí. Na jednoduchém bílém pozadí se nachází velké plus plné květů. Ne, nejedná se o kříž, který by jistě každý ve spojení se slovem spirit očekával.

 „+ pre mna znamena nieco POZITIVNE. A znamena to pre mna SPOJIŤ. Vždy som chcel aby moja hudba mala pozitivny odkaz. A aby ludi spajala, nie rozdelovala. A preto chcem aby moji ludia nosili tiez nieco pozitivne, a aby prave to ich spajalo,“ Majk Spirit.

BLACK&WHITE
Jednoduchost a styl jdou ruku v ruce i v této unisex kolekci triček, na kterých nenajdete jinou barvu než právě černou a bílou kontrastující jako dobro a zlo v duši člověka. Na zadní straně najdete číslo  84, což je rok, ve kterém se talentovaný zpěvák narodil. Byl to rok, kdy vše podlehlo komunistické diktatuře, ale součastně započala doba opětovného hledání svobody.

PREMIUM GOLD
Hledání svobody, možností, víry a síly, to je význam ukrytý v tomto čísle. Čísle 84, které najdete i na zadní straně unisex triček a mikin v černozlaté kombinaci.

Zlatou najdeme také na dětském bodýčku určeném novorozencům až po děti do 18 měsíců.

BLACK ON BLACK
Nejnovější a zároveň poslední kolekce tohoto roku nese název Black on Black, pod kterým naleznete černé unisex mikiny s potiskem v rafinovaných černých odlescích.


Značka Spiri+84, kterou Majk vytvořil ve spolupráci se svým dlouholetým manažerem Michalem Matejovičem, je víc než jen obyčejná značka neobyčejného hudebníka. Je to symbol, který nám říká, jdi za tím, co chceš, buď takovým jakým chceš být. Je to Majkovo poselství, které říká: Neplaz se, když můžeš létat!

Zdroj: spirit84.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram