Maličkosti, co se do školní tašky budou hodit

Maličkosti, co se do školní tašky budou hodit

Propisku, tužku, zvýrazňovače a sešity. Na to byste určitě nezapomněli, takže to vynecháme. Přinášíme ale pár tipů na stylové drobnosti, které se ve školní tašce rozhodně budou hodit. 

Značka Happy Jackson, u které jsme vybrali první tři školní MUST HAVES (alespoň pokud chcete mít kromě výjimečného stylu, také výjimečné vybavení školní tašky) je proslulá svými barevnými produkty, s trefnými nápisy. Třeba na velké sadě lepících papírků najdete velký nápis "Jsem šíleně organizovaný" a na žlutém plastovém penálu "Dnes večer uvnitř propiskové orgie. Vítáme i tužky.". To rozesměje po přečtení každého, co říkáte?! Super sada je také růžový blok včetně tužky a lepíků, díky němuž máte vše v jednom a nic nepoztrácíte. 

  
Sada lepících papírků 169 Kč ; Penál 319 Kč ; Blok s tužkou a lepíky 459 Kč

Když jsme hned na začátku zmiňovali, že vynecháme základní psací potřeby, které v penálu (nebo pohozené v tašce) nosí každý žák a student, nemohli jsme si ovšem odpustit tip na stylovou verzi. Třeba tužka za 3 koruny - hodí se, píše a stačí. Ale dokážete si představit to pozdvižení, až vytáhnete tužku ve tvaru šípu? Paráda ne? A sada tří gum ve tvaru mikrofonů je naprosto bombastická. Jasně, trochu si za takové vychytávky připlatíte, ale vyplatí se vám to. Nejen, že budete jedineční a každý si bude vaši gumu a tužku chtít půjčit, ale když nikdo si to nebude moci půjčit a "zapomenout" vrátit, protože šíp místo tužky a mikrogon místo gumy se jen tak v cizím penále neztratí.  

 1634901.jpeg 
Sada 3 gum 369 Kč ; Sada čtyř tužek 149 Kč ; Kosmetická taštička 409 Kč

CHCETE JEŠTĚ VÍCE STYLOVÝCH DOPLŇKŮ? Pak se nezapomeňte podívat tady!

zoot.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram