Maličkosti plné lásky najdete u značky Louis Vuitton

Maličkosti plné lásky najdete u značky Louis Vuitton

Málokterá značka v těchto dnech nepředstavila aktuální novinky. Nakonec právě svátek svatého Valentýna i pomalu se blížící jaro jsou dva perfektní důvody k tomu, vytvořit něco nového, láskyplného a krásného.

foto: se svolením značky Louis Vuitton

Pozadu není ani módní dům Louis Vuitton, který každoročně přináší výběr několika maličkostí hodících se nejenom pro svátek všech zamilovaných. Valentýnské doplňky zářící barvami vás oslní a zároveň potěší vaše smysly.

Parfémy, zářivé šperky ale také exkluzivní kožené doplňky jako kabelky i ledvinky najdete v limitované edici Louis Vuitton 2022. Nechybí ani chytré hodinky, peněženky nebo kniha s názvem Manufactures, která vychází právě v těchto dnech a ve které módní dům Louis Vuitton zavede své čtenáře do světa svých dílen a jejich řemeslných mistrů stojících za unikátními kousky. Kniha sice stojí o něco více než jsme zvyklí, avšak její obsah skrývá pravé bohatství tohoto módního domu.

 

kniha Louis Vuitton - Manufactures (dostupná např. nejlevnejsi-knihy.cz)

Tento náramek LV Volt je odlitý z 18karátového růžového zlata. Šperk vzdává hold ikonickým iniciálám s elegantním, moderním nádechem. L je nahoře, V je dole, dohromady vydávají písmenka elektrizující design a energii. Náramek můžete nosit samostatně nebo v kombinaci s dalšími náramky z kolekce LV Volt. Ani na zlatém prstenu nechybí ikonické iniciály módního domu. Ostré tvary společně s jemnějšími zaoblenými vytvářejí charakteristický šperk, který je zároveň moderním i nadčasovým.

náramek a prstýnek z 18ti karátového růžového zlata Louis Vuitton (dostupné na louisvuitton.com nebo v LV obchodě na Pařížské ulici v Praze)

 

Svým milovaným můžete také darovat unikátní bezdrátová sluchátka Louis Vuitton s klasickým monogramem. Řadí se mezi ty, které nabízejí nejlepší kvalitu zvuku na trhu, režim potlačení hluku a okolního poslechu, rozšířenou autonomii a indukční nabíjení prostřednictvím elegantního pouzdra z nerezové oceli.

 

luxusní bezdrátová sluchátka Louis Vuitton (dostupné na louisvuitton.com nebo v LV obchodě na Pařížské ulici v Praze)

 

Pánský prsten s velkým monogramem LV, nadčasovým tvarem a odvážnou kombinací širokého leštěného pásu na vrchní straně prstenu přináší moderní doplněk pro moderního muže.

Prsten Monogram Lock Signet (dostupný na louisvuitton.com nebo v LV obchodě na Pařížské ulici v Praze)

 

Kožená kabelka Petit Sac Plat je miniaturní reinterpretací jednoho z ikonických modelů Louis Vuitton, konkrétně kabelky Sac Plat. Její menší verze je lehká a překvapivě prostorná, takže pojme každodenní nezbytnosti včetně chytrého telefonu. Můžete ji nosit v ruce, na rameni nebo přes tělo, a to díky odnímatelnému popruhu.

kabelka Louis Vuitton Petit Sac Plat (dostupná na louisvuitton.com nebo v LV obchodě na Pařížské ulici v Praze)

 

Ke svátku zamilovaných rozhodně nesmí chybět ani tip na oslnivou vůni. Značka Louis Vuitton nedávno představila svou novinku s názvem Spell on you, která mísí extází lásky, smyslnosti a lehkosti. Romantickou vůni vytvořil Jacquese Cavallier Belletrud, který složením vůně vyzdvihuje dualitu vzácné květiny, která symbolizuje ženskou svůdnost.

vůně Spell on you je dostupná na louisvuitton.com nebo v LV obchodě na Pařížské ulici v Praze

 

Tambour Horizon Light Up jsou chytré hodinky, které se snaží vytvořit svým uživatelům nezapomenutelný zážitek. Hodinky mají safírové sklo zdobené 24 LED světýlky, které vytvářejí fascinující animaci zářící ve tmě. Hodinky jsou poháněny operačním systémem navrženým společností Louis Vuitton, který poskytuje intuitivní a bezproblémové používání, což z hodinek činí dokonalého společníka na cesty i každodenní dobrodružství.

Tambour Horizon Light Up hodinky (dostupné na louisvuitton.com nebo v LV obchodě na Pařížské ulici v Praze)

 

Šperkovnice Louis Vuitton s několika přihrádkami na prsteny, náhrdelníky, náramky i náušnice představuje bezpečné a pohodlné místo pro vaše malé i velké cennosti. Malé polštářky na každý šperk, elegantní design i praktičnost včetně bezpečného zavírání jsou perfektním doplňkem domů i na cesty.

šperkovnice Louis Vuitton (dostupná na louisvuitton.com nebo v LV obchodě na Pařížské ulici v Praze)

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram