Mango a jeho nová kolekce kabelek pro každou příležitost

Mango a jeho nová kolekce kabelek pro každou příležitost

V Mangu naleznete opravdu široký sortiment kabelek - od těch do práce, do kterých se vejde i nákup, přes elegantní batůžky až po rozmanitá psaníčka. 

Většina žen si oblíbila tzv. Shopper bags, které jsou ideální na celý den. Vejdou se do nich veškeré podklady pro práci, věci na odpolední cvičení i nákup. Jsou prostorné, pevné a v Mangu si můžete vybrat právě váš oblíbený design. Ty naprosto nejpraktičtější jsou z omyvatelného materiálu a dají se pořídit okolo pár stovek, kvalitněji zpracované tašky jsou z imitované kůže. Často veškeré zapínání spočívá v praktickém patentu. V podzimní kolekci je najdete nejčastěji v černé barvě, vyjímkou ale nejsou ani pleťové odstíny, hnědá nebo červená. 

  

Pro elegantnější oufity se ale hodí spíše kabelky, které mají stále stejný tvar, nehledě na svůj obsah. Vypadají tedy stále dobře, ale postrádají tu schopnost, obsáhnout nákup nebo tenisky na cvičení. Zato se nemusíte bát, že se vám pomačkají důležité papíry nebo že vám do ní naprší. Celý tvar kabelky je důkladně propracovaný, obsahuje více kapsiček jak vnitřních tak vnějších a kabelka sama o sobě je narozdíl od Shopper bags o něco těžší. Mango opět nabízí celou řadu osvědčených designů.

  

Ke společenským šatům se ale velká kabelka nehodí a tak tu naleznete i mnoho a mnoho provedení klasických psaníček. Některá mají řemínek přes rameno, jiná pouze do ruky. Vybrat si můžete mezi nejrůznějšími tvary - ať už pevnými nebo z tenké kůže. Barevně se vyřádíte, jelikož obyčejná černá je většinou kombinovaná s ozdobnými prvky nebo třeba s levhartím vzorem, jinak tu nechybí tmavě zelená, stříbrná nebo vínová. Psaníčka se liší i stylem - retro, vintage nebo ten nejmodernější tvar - záleží na vás.

  

Mango do své podzimní kolekce zařadilo i elegantní batůžky, které ocení jistě nejenom stylové studentky. Zároveň tu najdete i spoustu netradičních kabelek a psaníček jako je třeba ta hnědá s třásněmi na obrázku. 

  

 

Zdroj: Mango.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram