Manolo Blahnik a jeho nová kolekce pro rok 2014

Manolo Blahnik a jeho nová kolekce pro rok 2014

S novou kolekcí pro rok 2014 se Blahnik navrací k přírodě

Jistě netřeba tohoto španělského módního návrháře dlouze představovat, ale přeci jenom opakování je matka moudrosti a tak jen na úvod něco málo o tomto umělci.
Manolo Blahnik má otce českého původu a matku Španělku. Pokud Váš botník obsahuje pár bot s jehlovým podpatkem, tak právě z dílny tohoto návrháře jehlové podpatky pochází a je jejich průkopníkem a dá se říci, že boty s jehlovými podpatky jsou pro jeho tvorbu typické. Blahnik vstoupil nejvíce do podvědomí seriálem Sex ve městě – hlavní představitelka Sarah Jessica Parker zde nosí pouze boty navržené Blahnikem. S novou kolekcí pro rok 2014 se Blahnik navrací k přírodě a k obyčejným věcem, které kolem sebe denně vídáme a mnohdy si jich ani nevšimneme. Zejména to jsou přírodní materiály, živly, a vůbec přírodní barvy jako takové. 

Ve světě je mnoho módních návrhářů, ale tak málo motivů. Je vůbec nová kolekce umělce se jménem Monolo Blahnik výjimečná? Stojí za to si alespoň jeden pár bot pořídit? Zcela určitě! Blahnik opět velmi originálně překvapil. Se svými botami spojil obyčejné věci jako třeba chilli papričky, kapustu, trávu nebo oblázky. 
   

Zdá se Vám to divné? Podívejte se a uvidíte! Potvrzuje se zde to, že Manolo Blahnik je prostě originální umělec, kterému i v jeho letech (71) nemá příliš kdo konkurovat a ne nadarmo jsou jeho nové kolekce bot vždy tak očekávané, tak úchvatné a tak chtěné. 

Zdroj: wogue.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram