Manolo Blahnik představuje vůbec první kolekci kabelek

Manolo Blahnik představuje vůbec první kolekci kabelek

Manolo Blahnik přepisuje svou bohatou kariéru obuvnického návrhářství a nově okusí dosud nepoznané.

Ve své více než 40leté kariéře si španělský módní návrhář, jehož kořeny díky jeho otci sahají i do Čech, kladl za cíl tvořit krásné, sofistikované a i díky Carrie Bradshaw nezapomenutelné boty, které miluje celý svět.

Nikdy si proto nepřipouštěl, že by vůbec někdy mohl následovat své konkurenty z oboru jako Stuarta Weitzmana nebo Christiana Louboutina, kteří svou tvorbu už dávno rozšířili i o řady módních doplňků, a zvláště pak dámských kabelek, jež harmonicky ladí se skvosty na vysokých podpatcích.

Ale jak se říká, nikdy není pozdě vyzkoušet něco nového, a tak v roce 2015 již 72letý Manolo Blahnik do celého světa křičí skvělou zprávu, že se i jeho originální tvorba rozroste o módní kousky, které budou krom nohou nově zdobit i dámská předloktí.


Každá z kabelek společně tvořících jedinečnou kolekci, čerpá svou inspiraci z bohatě zdobených bot a lodiček Manolo Blahnik, a to i třpytivými krystaly Swarovski či saténem, tak jako v případě ikonických bot typu Hangisi Pumps, které vedle mnoha dalších sehrály hlavní roli v legendárním seriálu Sex ve městě (Sex and the City).

 

Zdroj: huffingtonpost

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram