Manžetové knoflíčky: Skvělý dárek pro každého muže

Manžetové knoflíčky: Skvělý dárek pro každého muže

Hledáte zajímavý a neokoukaný dárek pro svého manžela, přítele, otce, bratra nebo známého? Máme tu pro vás skvělý tip. 

Podarujte svou drahou polovičku manžetovými knoflíčky. Je to luxusní dárek, který čas od času využije každý muž, a nemusí být ani extrémně drahý. Krásné manžetové knoflíčky se dají pořídit už od 399 Kč na manzetove-knoflicky.eu.

Pro někoho je to možná drobný detail, pro jiného rozdíl mezi úspěchem a neúspěchem. Manžetové knoflíčky vždy byly a budou synonymem elegance a luxusu. Nezáleží na tom, jestli se muž chystá na obchodní jednání, svatbu, oslavu nebo ples. Pánskou košili pozvednou správně vybrané manžetové knoflíčky hned o několik úrovní výše.

Historie manžetových knoflíčků přitom sahá až do 13. století, kdy se knoflíčky začaly používat na spojování rukávů. Od stuh nebylo daleko k ozdobným kamínkům a od těch zase ke knoflíčkům, jak je známe dnes. Největší poptávka po tomto stylovém doplňku šatníku nastala v pozdní viktoriánské době, kdy manžetové knoflíčky znamenaly nezbytný doplněk šatníku každého džentlmena.

V literatuře sehrály svou významnou úlohu díky románu Alexandra Dumase - Hrabě Monte Christo. Údajně prý román inspiroval francouzské krejčí a zdvojnásobil poptávku po dvojitých francouzských manžetách. Ačkoliv se zájem o manžetové knoflíčky v 60. a 70. letech 20. století snížil, v 80. letech slavily svůj velkolepý návrat a v šatnících mužů se usadily až dodnes.

Pokud chcete svého blízkého obdarovat netradičním, velmi elegantním, luxusním, ale přitom cenově dostupným dárkem, prostudujte si nabídku našich manžetových knoflíčků na webu manzetove-knoflicky.eu. Samozřejmě je důležité správně vybrat. Existuje totiž spousta různých druhů manžetových knoflíčků od tradičních, přes sportovní, elegantní, designové, s monogramem, až po vtipné nebo s logy známých firem. Záleží tedy na konkrétním zaměření obdarovaného a příležitost, kam by měl manžetové knoflíčky nosit.

Pokud se mu chcete postarat o celkový outfit, nezapomeňte mu vybrat i dobře padnoucí košili na manžetové knoflíčky a vhodně laděnou kravatu. Nevíte-li si rady s výběrem, je dobré sáhnout po tradičním, elegantním nebo designovém řešení. Zde totiž nemůžete šlápnout vedle. Obdarujte svého muže krásným dárkem, který využije na mnoho příležitostí a nebude se bát jej nosit. Manžetové knoflíčky jsou dokonalou zbraní každého džentlmena.

Zdroj: manžetové-knoflíčky.EU

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram