Marchesa se v podzimní kolekci 2016 rozhodně zpátky nedržela

Marchesa se v podzimní kolekci 2016 rozhodně zpátky nedržela

Můžeme si být naprosto jistí, že mezi modely Marchesa najdeme vždy nějaký princeznovský. Nebo alespoň polovinu z nich. Nebo všechny? Tak to totiž při představení aktuální kolekce vypadalo...

Na molo nakráčely šaty dotýkající se svými lehoučkými materiály nasvíceného mola. Řasený šifon se postaral o okouzlující princeznovské efekty společně s plastickými květinami v místě pasu, na rukávech a ramenou. Modelky měly elegantně sepnuté vlasy v drdolu, přírodní líčení a při předvádění dechberoucích šatů opravdu připomínaly princezny. Barevné kombinace smetanové namočené v borůvkovém milkshaku a černého saténu podtrhly propracovanost modelů.

Na řadu přišla sofistikovanost s pavími pírky, korálkovými výšivkami a výraznými šperky. Nepohrdli jsme ani nahým dekoltem s korzetovým vrškem zakončeným pásem okvětních lístků. Značka Marchesa je v rukou designérek Chapman a Craig v těch nejlepších rukách. Jejich rukopis je snadno čitelný mezi stovkami jiných šatů, takže na módním bojišti mezi konkurencí bez zaváhání obstojí. Marchesu máme rádi. Pro její velkolepost. A ženskost. Pro vše, čím je. 

Proto ji milujeme. 

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram