Mariana Prachařová opět v roli modelky

Mariana Prachařová opět v roli modelky

Zpěvačka, influencerka a herečka Mariana Prachařová navštívila město módy – samotnou Paříž, aby se stala modelkou svému dvornímu kadeřníkovi Honzovi Kořínkovi.

Nová kolekce účesů přinesla i novou kampaň, pro kterou si tentokrát kadeřník Honza Kořínek vybral influencerku Marianu Prachařovou.

„Do Paříže jsem se těšila, už jsem tam párkrát byla, ale nikdy by mě nenapadlo, že tam pojedu fotit. To fakt ne,“ říká o této příležitosti Mariana Prachařová, která šla v podstatě do neznáma. „Trochu jsem tušila, co mě čeká, ale realita byla pak jiná. Vlastně jsem zjistila, že se docela stydím a bylo pro mě hodně náročné fotit přímo v ulicích takového města jako je Paříž. Naštěstí v našem super týmu to šlo zvládnout. Přiznám se ale, že kdyby nás pojila jen spolupráce na Instagramu, tak bych to snad asi ani nezvládla a nabídku odmítla,“vzpomíná Mariana Prachařová.

Spojení extravagantních účesů a focení bylo pro Marianu nejnáročnější, svěřila se, že nerada strhává pozornost a přece jen tyto účesy na sebe poutaly spoustu kolemjdoucích. Celé focení ale probíhalo s úsměvem a v příjemných kreacích. „Všechny ty účesy se mi líbily, říkala jsem si, jaký je Honza kouzelník, protože mě nikdy nenapadlo, že by něco takového šlo z mých vlasů vytvořit.“

Slovy chvály nešetří ani kadeřník.„S Marianou spolupracujeme téměř už dva roky – za tu dobu jsme se už dost poznali a společný výlet spojený s focením účesů jsme už nějaký čas plánovali. A to, že se nám podařilo vytvořit tak skvělou fashion kolekci dokazuje jen to, že je nám spolu dobře, že nás spolupráce baví, že je to pro nás radost, že si důvěřujeme a tvoříme krásné věci,“ uzavírá kadeřník Honza Kořínek.

Kolekce účesů s názvem Soulmates představuje hned několik zajímavých looků, od hladkých vlasů, jednoduchých stylingů až po extravagantní účesy. „Fashion focení je trochu jiná disciplína, protože ne pokaždé jsou to účesy nositelné, často to bývají velmi výrazné stylingy,“ vysvětluje Honza a dodává, že je rád, že se podařilo ukázat, kolik zajímavých vzhledů se dá vytvořit na jedné jediné ženě. „Pokaždé je to pro mne výzva. Snažím se, aby byl každý účes jiný. Navíc musíte pracovat v trochu jiných podmínkách, než když češete v ateliéru, kde máte klid, světlo, teplo a žádné okolní vlivy nezasahují do vaší práce,“ popisuje Honza Kořínek. Ten musel několik účesů vytvořit přímo v ulicích Paříže.

Soulmates v překladu znamená „spřízněné duše“ a ty se odrážely i napříč všemi účesy. Utažené copánky v kombinaci s líčením působí velmi extravagantně, stejně tak i velmi objemný look v messy vzhledu. Kolekce obsahuje také jednoduché účesy, jako wetlook nebo dva drdoly ve tvaru „banánů“.

„Nebyl jsem na to v Paříži sám, měl jsem s sebou super tým – kolegyni Liby Jůnovou, která mi pomáhala s přípravou vlasů, našeho dvorního fotografa Petra Kozlíka, který vždy skvěle vymyslí lokaci a pojetí fotek,“ dodává Honza Kořínek.

 

Model: Mariana Prachařová
Hair: Honza Kořínek
Hair assistant: Liby Jůnová
Make-up: Mariana Prachařová, Liby Jůnová
Styling:  Jan Čtvrteča
Photo: Petr Kozlík
Production: Production Honza Kořínek/Jan Čtvrtečka

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram