Martin Dejdar a Anna Polívková si v Tatrách užili premiéru filmu Ženská na vrcholu

Martin Dejdar a Anna Polívková si v Tatrách užili premiéru filmu Ženská na vrcholu

Herec Martin Dejdar se netají tím, že zimu a zimní sporty miluje. Stejně tak celá jeho rodina, se kterou si zimu bez lyžování nedokážou představit. Tentokrát se v Tatrách objevil po boku hereckých kolegů Anny a Bolka Polívkových.

Premiéra filmu Ženská na vrcholu se konala v rámci Opening zimní sezóny v hotelu Grand v Jasné, kde nechyběly ani mnohé známé filmové tváře. Dejdar ve filmu ztvárnil hlavní roli mrzouta, který spoustu času tráví válením se v závějích sněhu. Prostředí mu bylo tak blízké, že i mrzouta obývajícího na horské samotě ztvárnil levou zadní, a to i přesto, že má ve skutečnosti společnost moc rád.

„Já svátky miluji, a vůbec rodinné oslavy. Nevyhýbám se společnosti a rozhodně bych se nechtěl trvale stáhnout do ústraní jako Richard, kterého hraji. Ačkoli na druhou stranu musím přiznat, že sám se sebou rozhodně vydržím a dokáži si představit, že bych pobýval nějakou dobu na horské samotě. Asi ale jen do té doby, než by mě nějaká citlivá ženská duše přivedla zpět do civilizace,“ smál se Martin Dejdar během filmové premiéry ve slovenské Jasné. Přiznal, že Vánoce s rodinou ještě vždy tráví v České republice, ale následně hned odjíždí na zimní radovánky.

Na hory jezdí český herec pravidelně a do Tater se s dětmi hodlá vracet, stejně jako on sem jezdíval se svými rodiči. Premiéru filmu si nenechal ujít ani jeho syn Matěj se svou přítelkyní Sofiou Sekelovou.

A co Martina Dejdara v Tatrách oslovilo nejvíce? Místní lidé, dobrá kuchyň i nádherná příroda. „Ať chceme nebo ne, je nám zkrátka Slovensko blízké. A já se zde stále cítím tak trochu jako doma,“ dodal Dejdar.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram