Martina Sáblíková ukázala své vytrénované tělo

Martina Sáblíková ukázala své vytrénované tělo

I přes plně nabitý program, si česká krasobruslařka, trojnásobná olympijská vítězka Martina Sáblíková našla čas na to, aby nafotila nejnovější kolekci sportovní značky Under Armour.

Martina se v současné době připravuje na olympijské hry, které se uskuteční v roce 2022 v čínském Pekingu. Budou to její jíž páté olympijké hry a dává do toho opravdu vše. Chce být ještě lepší než doposud.  

„V současné chvíli jsem ve fázi intenzivního tréninku. Celou svou přípravu, veškerou tvrdou práci směřuji do jediného cíle a to je obhajoba medaile na zimní olympiádě v  Číně.“ říká nejúspěšnější česká rychlobruslařka Martina Sáblíková. „Pro své náročné tréninky hledám oblečení, které mě nebude omezovat, ale naopak pomáhat dosahovat lepších výkonů. A právě proto jsem se spojila se sportovní značkou Under Armour a vybrala si jejich jedinečnou kolekci UA RUSH, která je na základě vědeckého výzkumu navržena tak, aby pomáhala sportovcům zvyšovat jejich výkony,“ dodává Sáblíková.

Kolekce Armour Rush je určená pro intenzivní trénink a sportovní aktivity. Vlákno obohacené o minerály absorbuje teplo a přeměňuje ho na infračervenou energii, kterou znovu vrací do těla. Tato recyklovaná energie zvyšuje cirkulaci krve a podporuje tak zlepšení výkonu a následnou regeneraci. Vědci vyvinutá technologie UA RUSH pomáhá sportovcům trénovat intenzivněji a zvyšovat tak vytrvalost a sílu.

To jsou faktory, které jsou pro Martinu při tréninku, ale také při samotném závodě nesmírně důležité. Proto si také kolekci Rush pro svou přípravu na olympijské hry zvolila, protože ji poskytne určitou výhodou, kdy její svaly mohou pracovat tvrději. I o pouhé jedno procento větší síla a vytrvalost během tréninku může způsobit rozdíl mezi výhrou a prohrou. Proto je důležité energii neplýtvat, ale recyklovat ji, a mít tak možnost zvýšit svůj maximální výkon.

Martina je zkušená sportovkyně a dobře ví, že kvalitní odpočinek je v přípravě každého sportovce stejně důležitý jako tvrdý tréning. Fáze zotavení je ve sportu nezbytná a neměla by být opomíjena. Proto svůj šatník doplnila o speciální kolekci UNDER ARMOUR RECOVER, která urychluje proces zotavení po tréninku a zároveň pomáhá svalům při regeneraci. Hlavním cílem je optimalizovat odpočinek a doplnit tak sílu před dalším náročným tréninkem.

Ve svém nabitém programu si Martina Sáblíková udělala začátkem října čas a s jedním z nejznámějších českých portrétních fotografů Tomášem Třeštíkem vytvořila v CrossFit Meat Factory několik snímků pro sportovní značku Under Armour.

Nejnovější kolekci podzim/zima včetně unikátních řady UA RUSH a UA RECOVER naleznete již nyní v Under Armour Brand House v OC Nový Smíchov a u vybraných maloobchodníků.

Trénujte jako Martina Sáblíková a získejte svou další výhodu díky UNDER ARMOUR RUSH & RECOVER!

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram