Masáž obličeje zvládnete pomocí válečku Jade

Masáž obličeje zvládnete pomocí válečku Jade

Sledujete aktuální trendy, co se týče péče o pleť? Pak vás tento váleček nejspíš bude zajímat. Stojí míň než kdejaké laserové ošetření a nejspíš vám dopřeje i lepší péči.

V uplynulých letech se válečky na obličej, které se obvykle vyrábí z nefritu nebo z imitace kamenného jádra, staly oblíbenou kosmetickou pomůckou. Na jedné straně můžete zvolit drahé technologie, které vám nabídnou různé laserové efekty na podporu mladistvého vzhledu, na straně druhé můžete sáhnout po levnější a léty osvědčené variantě.

Z čeho je váleček vyrobený?

Právě válečky na obličej mají dalekou historii. Již v sedmém století v Číně zaznamenali hojivé a ochranné účinky různých kamenů. A jak to tak bývá, právě v jednoduchosti je nejenom krása, ale také síla daného výrobku, proto jednoduchý mechanismus válce je ten nejúčinnější. Váleček Jade je vybaven podlouhlým kamenem z čistého nefritu, který je připevněn k rukojeti s kovovým rámem připomínajícím malířský váleček. Některé verze mají dvojí koncovku a na opačném konci menší kámen pro použití například kolem očí. Pár verzí obsahuje i texturovaný povrch, který zvyšuje celkovou masáž pokožky. A to je vlastně to nejdůležitější – masážní efekt.

K čemu je taková masáž dobrá?

Masáž obličeje pomáhá uvolnit přepracované svaly a hluboké tkáně v obličeji. Celková masáž obličeje je něčím, co bychom si pravidelně měli dopřát, jelikož právě tady se ukládá spousta napětí, které způsobuje vrásky a jemné linie zejména kolek očí a čela. Jemný tlak a pohyb válečkem podporuje cirkulaci krve, která dále zpevňuje pokožku. A samotný kámen, kterým masáž provádíte je podle léčitelů pomocník, který vám pomůže odvrátit stres, úzkost a těžkosti života.

A které slavné osobnosti vlastní svůj „váleček krásy“? například Madona, Behati Prinsloo či Naomi Campbell. Jediné, na co si musíte dávat pozor při výběru válečku, je to, že je skutečně vyroben z přírodního kamene. Mnoho levnějších verzí je ve skutečnosti vyrobeno ze skla, které je obarvené barvou. Pravý váleček by měl být nejenom z kamene, ale také by jeho pohyb měl být naprosto tichý. Jakékoliv vrzání napovídá, že jde o levnější variantu.

fashionista.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram