Massimo Dutti Aprés Ski Fall/Winter 2015

Massimo Dutti Aprés Ski Fall/Winter 2015

Co obléci po kvalitní lyžovačce a zůstat stále chic? Brilantní kolekce Massimo Dutti Aprés Ski vám ukáže správnou cestu. Je totiž k tomuto účelu jako stvořená.

Španělská módní značka Massimo Dutti nám několikrát do roka nabízí rozmanité kolekce, od sofistikované luxusní módy až po příjemně ležérní oblečení ve vysoké kvalitě, jehož univerzální design spojuje dnešní nezávislé, městské a kosmopolitní muže i ženy z celého světa.

Nejinak je tomu i na počátku zimy 2015, kdy značka vrhá stín na svou dokonalou letní kolekci praktickým a pohodlným oblečením jako stvořeným pro letošní lyžařskou sezónu, na kterou je tak dokonale připravena.

Dámské a pánské funkční oblečení z aktuální kolekce Massimo Dutti Aprés Ski Fall/Winter 2015-2016 vyrobené ze 100% přírodních tkanin a jemných struktur je vhodné jak pro zimní radovánky na svazích skalistých hor, tak i volnočasové aktivity po celodenní lyžovačce. V obou případech se budete cítit jako v bavlnce a v baru pod sjezdovkou sčítat jen kladné body za dokonalý a chic vzhled, jenž má na svědomí váš osobní stylista jménem Massimo Dutti.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram