Máte plnou skříň košil? Poradíme, jak je nosit!

Máte plnou skříň košil? Poradíme, jak je nosit!

Kostkovaná košile je stejně nadčasová jako padnoucí džíny. A stejně jako denim vládne světu! Přinášíme tipy, jak oblékat kostkované i džínové košile z vašeho šatníku!

Farmářský styl
Viděla jste někdy seriál McLeodovy dcery? Právě v něm je vyobrazen nejtypičtější styl kostovaných košil farmářského stylu. Každá kostkovaná košile totiž dokáže tvořit skvělé kombo společně s džínami a můžete si být jistá, že toto spojení je nestárnoucí! Stačí obléknout pěkné skinny džíny s koženým páskem, zakasat do nich kostkovanou košili a doplnit je kotníkovými boty. 

Sportovně i ležérně
Preferujete-li uvolněný styl oblékání, pak jsou jistě košile ve vašem šatníku hojně zastoupeny. Vypadají dobře pod šusťákovou vestu, mikinu a k jakýmkoli kalhotám - no není to ideální? Když si ji vezmete společně s ohrnutými džíny a elegantní kabelkou - dosáhnete velice pohodlného outfitu. A na nohy? Conversky, prosím!

Do města
Kostkované košile si oblíbily ženy po celém světě, a zprvu trošku prazvláštně je začaly kombinovat s áčkovými sukněmi. Dnes se z tohoto modelu stal každodenní outfit, který můžeme potkat na ulicích. Dbejte ale vždy na to, ať jistý styl převažuje. Pokud tedy chcete obléknout kostkovanou nebo džínovou košili elegantně, kromě sukně nezapomeňte ani na kovové doplňky jako jsou hodinky a náramky a zajímavý náhrdelník. Jen se vyhněte podkolenkám, ty by celý outfit ničily. 

Džínovina s džínovinou
Džínové bundy i košile se již druhou sezónu vrací na módní výsluní. A pokud jste si také jednu pořídila, nebo máte zachovalý kousek ještě z poslední "denimové" vlny, kombinujte ho s vašimi oblíbenými džínami. Dobře zvolená denimová košile společně s džínami totiž dokáže vyčarovat opravdu stylový outfit. Na nohy obujte sportovní tenisky nebo podpatky a nezapomeňte na jemné zlaté doplňky. Tak si vás nikdo se středoškolačkou nesplete!

Sláva vrstvení
Kostkovaná či denimová košile, přes ní pletený svetr a kožený křivák. Statement necklace na kru a shopper bag v ruce. Také vidíte, jak se to k sobě hodí? Ještě aby ne! Takovýchto outfitů je plný internet, protože do mixování košil, pletenin a šperků se zamiloval každý!

Kostka a kůže
Nejenže se kostkovaná košile skvěle doplňuje s koženou bundou, perfetně se vyjímá i po boku koženkových legín nebo kalhot. Je to kombinace ryze městská, a je na ní třeba odvahy, ale od toho přece móda je, ne? Vyhněte se ale raději červené kostce a černé kůži, to by vypadalo moc jednoduše. Co spíše popřemýšlet o kombinaci tyrkysové kostkované košile s burgundy legínami? Zní to bláznivě? Třeba ani tolik ne!

Zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram