Máte už doma svou Danu Morávkovou?

Máte už doma svou Danu Morávkovou?

Charizmatická herečka Dana Morávková křtila svůj v pořadí již čtvrtý kalendář, který i tentokrát nafotila pro známou americkou přírodní kosmetiku a opět to byla velkolepá událost.

Slavnostní křest, s nímž bylo úzce spojeno i otevření nového salónu v Železné ulici v Praze, si logicky nenechaly ujít ani nejrůznější známé osobnosti jako herečka Monika Timková, modelka a PR manažerka Romana Pavelková, herečka Malvína Pachlová nebo zpěvák Jaro Smejkal.

Kalendář, na jehož stránkách se ukázala v různých stylech, herečka pokřtila společně se svým kolegou z Ordinace v růžové zahradě Radimem Fialou alias MUDr. Petr Hanák a majitelkou salónu Pevonia Dayspa Pavlínou Kučerovou.

 

Proč si Dana Morávková tuto kosmetiku oblíbila, je celkem jasné. Skutečnost, že je kosmetika Pevonia Botanica složena jen z nejčistších přírodních ingrediencí je dostatečně výmluvná.

Značka nabízí produkty rozdělené do několika řad - od základních, jako je ošetření suché, citlivé a mastné pokožky, až po řadu přípravků, které řeší specifické problémy pokožky dermatologického charakteru, jako je akné a rosacea. Výrazně je ale zastoupena řada péče o pleť žen nad padesát let s vysokým podílem kaviárového extraktu. Ten spolu s DNA z lososa, mořským kolagenem, mořským elastinem, kyselinou hyaluronovou a escutoxem neboli rostlinnou náhradou Botoxu staví kosmetiku Pevonia Botanica na výjimečné místo mezi kosmetickými značkami.

Salónní péče pak nabízí celou řadu ošetření obličeje i těla podle potřeb a věku.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram