Máte už svůj stylový overal? Na srpen je to ideální kousek

Máte už svůj stylový overal? Na srpen je to ideální kousek

Trendy mluví jasně. Overaly patří mezi nejhezčí kousky na léto, a přesto spousta žen váhá. Pořiďte si i vy tento krásný kousek, ať už s dlouhými nebo krátkými nohavicemi. Prodyšný, ale i chladivý materiál overalů se těší velké oblibě.

zdroj: unsplash

Ať už patříte mezi věrné milovníky overalů nebo se do jejich fanklubu teprve chystáte vstoupit, nelze popřít, že tyto „kombinézy“ jsou základem moderního šatníku. Díky barvám, tvarům a střihům, které se hodí pro každý vzhled a postavu, se opravdu najde overal pro každý styl a příležitost – jde jen o to, vybrat si ten správný design a doplňky, které váš vzhled doplní. Overaly patří mezi praktické, ale i velmi elegantní kousky, nemusíte přemýšlet nad správnou kombinací různých kousků, prostě jen sáhnete do skříně a máte skvělý outfit.

Jak kombinovat overal

Dámský overal je praktický především v tom, že vám stačí jediný kousek oblečení a můžete vyrazit. Nemusíte se trápit ideální kombinací a strávit tak hodiny ve vaší šatně. Overal patří mezi sezónní, zato ale oblíbené kousky. K jednobarevnému overalu se skvěle hodí barevná kabelka a sandálky. K dokonalosti to můžete doladit kloboukem. Ke krátkým overalům můžete zvolit také espadrilky nebo pantofle. Pokud chcete, aby vám vynikly dlouhé nohy, tak sáhněte po jehlách.

Overal Makes Me Wonder, 829 Kč, ROXY, modivo.cz

Džínový overal Levis, 2379 kč, aboutyou.cz

Overal na dámskou jízdu

Overal patří mezi praktické kousky jako šaty, a existuje jich hned několik. Můžete zvolit elegantní dlouhé overaly, vzdušné krátké overaly pro horké dny, jednobarevné, džínové nebo sportovní. Pokud se chystáte na neformálnější událost, jako je koktejlová party nebo večer s děvčaty, overal bude vždy elegantní volbou. Zvolte hravý styl s hlubokým výstřihem. Udržujte svůj vzhled rafinovaný tím, že zkombinujete s jehlovým podpatkem a jemnými šperky, které jsou vždy elegantní.

Dámský overal Stylove Fancy, 1449 Kč, bezvasport.cz

Růžový overal s širokými nohavicemi, 999 Kč, mohito.cz

Vhodné doplňky

Doplňky jsou dokonalým způsobem, jak zvýraznit jakýkoliv outfit. Pokud jste si vybrala overal s menším výstřihem, zvolte místo náhrdelníku oslnivé náušnice. U overalu s hlubokým výstřihem pracujte s výrazným náhrdelníkem, který doplní nápadný střih vašeho stylu. Nebojte se hrát si s odvážnými, robustními styly šperků.

Dámský černý overal, 599Kč, mohito.cz

Lněný overal s knoflíky, široké nohavice, 899 Kč, bonprix.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram