Matrix 21C POP! - kolekce S/S 2015

Matrix 21C POP! - kolekce S/S 2015

Matrix Global Design Team spolu se svou novou barvicí technikou Soboost představuje zářivě barevnou kolekci účesů pro Jaro/Léto 2015 ve stylu Pop Art.

Přední vlasová kosmetická značka Matrix a její profesionální team se v sezoně Jaro/Léto 2015 nechává inspirovat fascinujícím světem Andyho Warhola. Americký Pop Art se ve své umělecké formě, jeho rozmanitosti i vibrující energii tehdejší kultury přetransformovává do 21. století.



Kolekce 21C POP! zachycuje snové techniky, animace i postoj umělců tohoto významného období v americké historii. Nová kolekce účesů dává vyniknout zářivým barvám a to moderním, hravým a velmi přístupným způsobem. Matrix designéři tak vytvořili svá vlastní kultovní Pop Art plátna – odvážné účesy, které vystihují uvolněného amerického ducha.


 

Účesy jsou plné energie. Vyvážená intenzita barev, výrazné geometrie i pohyb ve vlasech potvrzuje, že životní styl, móda i přirozená krása si nekonkurují. Navzájem se doplňují, koketují, vytváří potřebný náboj.



Nekonečné barevné odstíny, kterých dosáhnete s novým aditivem Soboost v kombinaci s barvami SoColor či ColorSync., vám umožní během pár minut změnit svou image. Soboost okamžitě neutralizuje, rozjasňuje, zjemňuje či maximálně zintenzivní teplé i studené tóny.

Skoncuj s každodenní nudou, vychutnej si sítotisk v nové formě, střídej barvy, kombinuj je, objevuj, překvapuj, šokuj!

Zdroj: Matrix, americansalon.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram