MBPFW 2019: Ženská noblesa v podání Michaela Kováčika

MBPFW 2019: Ženská noblesa v podání Michaela Kováčika

Talentovaný mladý návrhář Michael Kováčik předvedl na Mercedes-Benz Prague Fashion Week ryze ženskou kolekci v čele krásných sebevědomých modelek.

Mercedes-Benz Prague Fashion Week byl zahájen ve velkém stylu. Na mole se míjel jeden talentovanější návrhář vedle druhého.Jana Černého s výraznou batikou či denimem střídalo pohodlí, přirozenost a přírodní barvy značky NEHERA. Večerní přehlídky se nesly v duchu elegance, kterou předvedla Tereza Vu ve své kolekci luxusního spodního prádla inspirované 30. a 40. lety minulého století. První přehlídkový den byl zakončen mladým talentovaným návrhářem slovenského původu. Ano, řeč je o Michaelovi Kováčikovi.

Kdo jiný mohl zahájit přehlídku než krásná a charismatická Aneta Vignerová, která s Michaelem spolupracuje už léta. Vynesla noblesní smetanový kabát v midi délce, který doplňoval klobouk s holinami na podpatku. Právě rybářské holiny, klobouky ale také peří byly výraznými prvky kolekce. Peří zdobilo saka, šaty i hlavy modelek. Košilové střihy s cudným límečkem střídaly vyzývavé hluboké výstřihy v kombinaci průhledných materiálů.

Kolekci vévodila černá a bílá barva, doplněna luxusní smaragdovou a zemitými barvami v tónu oranžové a béžové. Prvotní kabát vystřídaly mini šaty, ale také dlouhé večerní na špagetových ramínkách. Přijdou si na své i dámy, které dávají přednost kalhotám volného střihu.

Ryze ženskou kolekci uzavírala slovenská bohyně, Miss Slovensko 2013, Karolína Chomisteková, která svýma kočičíma očima a plnými rty připomíná brazilskou topmodelku Adrianu Lima.

Kolekce, která podtrhne sebevědomí každé ženy.  

Zdroj: Archiv Mercedes-Benz Prague Fashion Week

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram