MBPFW v novém kabátu

MBPFW v novém kabátu

Nový Fashion Temple a kampaň Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku zdůrazňují individualitu a sebevědomí.

Nadcházející edice pražského týdne módy, která představí špičku domácího oděvního designu, se odehraje opět na novém místě.

Pomyslný Fashion Temple, který se ve jménu české módy v minulých sezónách otevřel už na několika neobvyklých místech, jakými byly Strahovský stadion, skatepark Štvanice, budova bývalé Živnobanky či dokonce Právnická fakulty UK, se během prvního zářijového týdne letošního roku posune opět do centra Prahy.

7 dní pro módu

Přehlídkové dny od 1. až 7. září budou hostit pro tento účel speciálně upravené zásobovací garáže obchodního domu Kotva s vjezdem z Rybné ulice, kde se postupně představí nám již známá kompletní sestava návrhářů.

Potvrzena jsou velká esa české módní tvorby jako Martina Špetlová, Jakub Polanka, Klára Nademlýnská či Monika Drápalová. Nebudou chybět ani etablované návrhářky Kateřina Geislerová, Zuzana Kubíčková či Petra Balvínová a značky Chatty, LaFormela nebo Odivi. Prostor na mole ale budou mít i studenti oděvního návrhářství včetně výherců soutěže VAN GRAAF Junior Talent 2016 Daniely Peškové a Filipa Jakaba.

Mezi další novinky bezpochyby patří i zcela nová globální kampaň