Meghan Markle novou módní ikonou - jak porušila královskou etiketu?

Meghan Markle novou módní ikonou - jak porušila královskou etiketu?

Jakmile byly oznámeny zásnuby americké herečky Meghan Markle a prince Harryho, Meghan se automaticky stala další módní ikonou královské rodiny. 

Zatímco vévodkyně Kate čeká třetího královského potomka, její švagr princ Harry se oficiálně zasnoubil s Meghan Markle. Ta se díky tomu okamžitě vyhoupla do hledáčku všech, kteří mají rádi módu a také královskou rodinu. Stala se další módní ikonou. Jenže hned krátce po zásnubách se jí podařilo lehce porušit královskou etiketu oblékání. Královna i Vévodkyně z Cambridge nosí malá psaníčka nebo kabelky s jen drobným držátkem, které drží oběma rukama. Má to svůj význam. Mohou se tak vyhnout případnému podávání rukou s těmi lidmi, u kterých by to mohlo být trapné nebo nevhodné. 

Meghan Markle však hned na své první oficiální setkání s lidmi zvolila kabelku Strathberry, která disponuje jak malým uchem, tak kšandou přes rameno. Kromě toho, že se dostavil Meghan efekt a kabelka se online okamžitě vyprodala, porušila tím královský protokol. "Protokol říká, že nemáte podávat ruku členovi královské rodiny. Můžete tak udělat až poté, co on tak učinil jako první a sevření ruky vám nabízí," říká expert přes etiku William Hanson. 

harpersbazaar.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram