Mezi růžemi a zelenými jablky opulence dosáhla svého vrcholu v kampani Capitol Grand

Mezi růžemi a zelenými jablky opulence dosáhla svého vrcholu v kampani Capitol Grand

Jihoafrická herečka Charlize Theron pózovala v reklamě na hotel Capitol Grands v South Yarra. Ve fotografiích se střídají dva největší protiklady dnešní doby. 

Tím prvním je minimalismus. Dostal se již úplně všude a některá odvětví úplně zahltil. Najdeme ho ve stylu oblékání, bydlení, technice i jídle. Právě v kampani na Capitol Grand je použitý jako styl části fotografií. Theron je na nich oblečena v jedněch šatech nebo je fotoaparát zamířen především na její obličej. I její líčení je pochopitelně nekomplikované - krémové oční stíny v pleťové barvě, řasenka a matná rtěnka v přirozené barvě rtů. 

A cože je protikladem k minimalismu? Opulence přece. Oslavné barvy jako je zlatá a stříbrná ve spojení s rudou a temně zelenou. Zároveň k opulenci patří i kouzlo světla, které vystupuje z temného pozadí. Všechny tyto prvky na fotografiích Capitol Grand můžeme spatřit. A nejen je - vždyť ony jen podtrhují styl celého hotelu. A ten je přesně v duchu velké slávy a značné dávky luxusu.

Theron pózuje za prosklenou stěnou hotelového pokoje, před vchodem poblíž drahých značkových aut a především mezi růžemi a hortenziemi v měděných vázách, mísami s ovocem a svícny. Právě na této fotce se to stalo. Opulentnost dosáhla svého vrcholu! 

Zdroj: fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram