Mezinárodní den žen se blíží, už máte ten správný dárek?

Mezinárodní den žen se blíží, už máte ten správný dárek?

Mezinárodní den žen se blíží a vy jistě chcete svou drahou polovičku potěšit, ale můžete potěšit i sebe. Zkuste sáhnout místo karafiátu po něčem odvážnějším

8. března své ženě místo karafiátu kupte raději nějaké pěkné sexy spodní prádlo. Určitě vám je, na rozdíl od toho karafiátu, "neomlátí o hlavu". Karafiáty patří do dob minulých, kdy se k nim dávaly také ručníky a byly předzvěstí toho, že na počest žen se všichni chlapi zmalují pod obraz boží.

Jistě chápete, že je proto pochopitelné, co v ženách takový karafiát evokuje. Inu, nic pěkného, a proto vám dobře radíme, jestli chcete ženě udělat radost (a sobě také), darujte jí nějaký kousek do jejího prádelníku. Pakliže si nevíte rady s výběrem, inspirujte se na stránkách eshopu Amoresa.cz, v němž naleznete ty nejmodernější modely.

Je jen na vás, pro co se rozhodnete. Na výběr máte z širokého sortimentu kvalitního zboží od prestižních světových výrobců. Pokud nemáte tolik odvahy, můžete začít zlehka, a to pěknou noční košilkou. Vybrat si můžete noční košilky krátké i dlouhé, různě barevné, průhledné i s erotickým nádechem.

Ti odvážnější pak mohou darovat nějaké luxusní spodní prádlo, které vaše žena využije nejen v rámci společných příjemných intimních chvilek, ale i v průběhu dne. Takové krásné prádlo má například značka Damaris, Gorteks anebo Lise Charmel.

Ti nejodvážnější partneři by se při nákupu spodního prádla rozhodně neměli brzdit. Nákup erotického spodního prádla může vyvolat noc plnou vášně a emocí. Rozdmýchejte ten plamen, který se ve vás skrývá a vychutnejte si kalich slasti až do dna! Koupit své ženě nemusíte pouze sexy kalhotky a podprsenky, ale třeba také korzet, erotickou košilku anebo dokonce i kostým. Buďte kreativní, fantazii se přece meze nekladou!

V případě však, že neznáte ženiny míry a nechcete šlápnout vedle, darujte své partnerce místo asexuálního nočního a spodního oblečení dárkový poukaz. Kdo ví, třeba vás pak mile překvapí ona sama.

Zdroj: obsessive.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram