Michael Kors v podzimní kolekci oslavuje individualitu zákazníků

Michael Kors v podzimní kolekci oslavuje individualitu zákazníků

Přehlídku zahájila modelka Binx Walton v květinových šatech, v károvaném plášti a leopardích kozačkách. Kors se v podzimní kolekci vydal formou kombinací. Někdy až citelně nevhodných.

I Kors podpořil myšlenku, že dny návrhářských diktátů skončily. Proto se rozhodl svým příznivcům nabídnout kousek od všeho. V kolekci si proto najdou své ženy i muži milující punkové modely, ale i moderní společenskou klasiku.

Přesto, že nelze do jedné kolekce vměstnat od každého kousek, Kors to zvládl poměrně snadno. A to právě díky kombinacím, které občas úplně neladí, ale nad to se návrhář evidentně povznesl. Navíc si zákazníci mohou kombinace modelů upravit podle svého vkusu.

Modelky doprovázely popové písničky ve zkrácené verzi od Britney Spears až po Rihannu. Soundtrack vybral návrhář podle vlastního vkusu, avšak každá písnička měla jen 30 sekund a neustálá změna rytmu lehce dezorientovala.

Nadměrné šaty s květinovým vzorem, maxi úplety, dlouhé šály, kabáty výrazných barev, sukně, šaty i boty jako by už jednou někdo navrhl. Jako by ta první verze byla vždy lepší. Dost pesimismu, Kors se v této kolekci rozhodl oslavit individualitu svých zákazníků. A nakonec i zde najdeme několik parádních kousků.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram