MICHAEL KOVAČÍK poslal na molo odhalené modelky

MICHAEL KOVAČÍK poslal na molo odhalené modelky

Splývavé i rozevláté materiály té nejvyšší kvality přebyly v jarní kolekci Michaela Kovačíka 2018 odhalené modelky.

Pohled na jarní kolekci návrháře Michaela Kovačíka módní milovníky jistě nadchnul. Jeho přehlídka se jen hemžila kvalitními materiály, řasením a také líbivými efekty látek. Přehlídku otevřela i zavřela Simona Krainová, které to v černých a na závěr v červených šatech velmi slušelo a působila jako opravdová femme fatale.

Během více jak dvaceti modelů Kovačíka jsme zhlédli kromě dámské módy i část té pánské, nad kterou někteří ohrnovali nos, jelikož se jim zdála příliš transgenderová. My hlavně oceňujeme, že se Kovačíkovi podařilo držet jeden koncept napříč oběma pohlavími, jelikož se tyto dva světy občas rozchází i u velkých zahraničních návrhářů. A to na jedné show nepůsobí dobře. Pánové, tedy stejně jako dámy, oblékli bílá trika s nápisem, doplněná o černý spodek, a nebo jsme viděli odhalená ramena. U modelek jsme však ve výsledku viděli ještě více.

Kovačík totiž nejvíce ze všeho překvapil přítomné množstvím odhalené kůže modelek a ve dvou případech i odhaleným hrudníkem. Pro českou scénu se dá tento krok považovat za hodně sebevědomý a rozhodně ojedinělý. Ve výsledku ho publikum přijalo bez většího ošívání. Kožené prvky daly rozevlátosti velké části kolekce trochu striktnosti a tlumené fialové s pronikavým leskem rudé zakončily show v plné parádě. Takhle se dělá světová móda v Česku!

MBPFW

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram