Michael Kováčik představuje pánskou a dámskou kolekci Podzim/Zima 2016

Michael Kováčik představuje pánskou a dámskou kolekci Podzim/Zima 2016

Slovenský módní návrhář představuje novou dámskou a pánskou kolekci na sezónu Podzim/Zima 2016-2017, která překvapí neotřelými a velmi elegantními střihy.

Původem slovenský módní stylista a od roku 2013 také návrhář představuje svou nejnovější kolekci na sezónu podzim/zima 2016, v níž se najdou praktické sezónní kousky jak pro ženy, tak i muže, kteří během chladných dnů asi nejvíce ocení dlouhé kašmírové kabáty.

Vzhledem k tomu, že se Michael Kováčik nechal inspirovat Coppolovským hrabětem Drakulou, celá kolekce sestává z navzájem snadno kombinovatelných kousků převážně černé barvy, která se zde jen minimálně střetává také s odstíny stříbrné. Když už byl ale zmíněn i onen krvechtivý aristokrat, logicky by zde neměla chybět ani červená barva, která se ve skutečnosti objevuje hlavně v pánské části kolekce a to na oněch kašmírových kabátech.

Krvavě rudá barva nejenže zachovává ústřední motiv, jímž se autor ve své tvorbě inspiroval, ale také působí tajemně a přitažlivě zároveň. V okolí navíc budí velkou pozornost a vyvolává zvědavost podobně jako kampaň, do které Michael Kováčik obsadil českou modelku Markétu Fridrichovou a jednoho z nejúspěšnějších českých modelů současnosti a vítěze soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2014, Josefa Utěkala.

Kolekce podzim/zima 2016 Michaela Kováčika ztvárňuje mladého člověka, který se nebojí experimentovat s novými střihy, zároveň si však potrpí na kvalitní a perfektně zpracované materiály, jež jsou zde zastoupeny vlnou, hedvábím a již zmiňovaným kašmírem.

 

Foto a produkce:  The W/ Vratko Barcík, Daniela Pilná
Make-up a styling:  Michaela Sládková
Model:  Josef Utěkal / Elite Model Management
Modelka:  Markéta Fridrichová / Elite Model Management
Assist:  Václav Miškovský

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram