Mikádo pětkrát jinak, aneb jaký účes zvolit do práce či na oslavu?

Mikádo pětkrát jinak, aneb jaký účes zvolit do práce či na oslavu?

Mikádo snad nikdy nevyjde z módy! Milujeme ho se vším všudy, je to jednoduchý, a přitom zatraceně šmrncovní sestřih. Jak si s ním pohrát, abyste neměla moc práce, a přitom vypadala dobře?

Někdy je nejsnazší sepnout vlasy do culíku a jít. A to je pak jedno, jakou délku mají. Ve chvíli, kdy však máte alespoň pár minut času, můžete ze svého krátkého sestřihu vykouzlit perfektní účes. Připravené?

Zavlňte se

Takové ty lehounké vlny, které vám obvykle přirozeně vytvoří mořská voda a vzduch na dovolené. Žehlička na vlasy s oblými hranami vykouzlí podobný, ne-li úplně stejný výsledek a pomocí kvalitního fixačního laku máte na celý den po starosti.

Výrazná patka

Budete sexy ať už půjdete na pracovní schůzku, nebo večer do baru. K výrazné patce potřebujete perfektní kartáč, fén, lak na vlasy a máte raz dva hotovo.

Zapleťte se

Samozřejmě s jedním či dvěma copy. Mikádo a copy jdou totiž tohle léto ruku v ruce a vypadají sladce, přitažlivě i rafinovaně! Na internetu najdete spoustu video návodů jak na takové copy, takže i ty, které jsou kadeřnickými dovednostmi nepolíbené, si hravě poradí.

Vrchní drdůlek

Šik a lehce uličnický účes perfektně poslouží na dny volna. Sepnout vrchní část vlasů do malého drdůlku a zbytek nechat žít vlastním životem, to je za nás rovněž značka ideál.

Na rovinu

Klasika, která nikdy nezklame ani neurazí. Pěšinku pěkně na prostředek, vlasy vyžehlit, vyrovnat a hurá kamkoliv vás nohy zanesou…

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram