Milujeme kecky!

Milujeme kecky!

Také jste na kecky, že ne? Chyba, kterou vám snadno promineme, protože po objevení nového modelu ASICS GEL-KAYANO TRAINER EVO si sneakersky zamilujete.

Že do dnešního dne nepatříte mezi fanoušky klasických sneakers? Nevadí, my vám tento drobný módní prohřešek snadno odpustíme, protože poté, co objevíte nejnovější model ASICS GEL-KAYANO TRAINER EVO, si kecky doslova zamilujete.

Kecky nejenže vašim nohám poskytnout dostatek pohodlí po celý den, ale navíc se stanou doplňkem pro váš outfit, který bude podléhat světovými návrháři aktuálně nastaveným módním trendům.

GEL-KAYANO TRAINER EVO, jež vtrhnou do prodeje už v červenci tohoto roku, vychází z původních běžeckých bot, ze kterých se postupně staly oblíbené sneakers, které jsou poznamenány evolučním vývojem, zejména pak v materiálech, odtud tedy označení EVO. A je to právě materiál, který nové ASICSsky pasuje do role favorita pro letní sezonu. Jsou lehké a díky jazyku spojenému s vnitřní stélkou z neoprenu i extrémně pohodlné. Komfortní zážitek pak umocňuje prodyšná síťovina, která minimalizuje efekt pocení.

 

 

Další novinkou od firmy ASICS bude i zcela nový model GEL-LYTE EVO, který se však přihlásí o slovo až později na podzim.

Pokud jste snad novým GEL-KAYANO TRAINER EVO nepropadli, máme pro vás ještě několik neméně žhavých kandidátů pro blížící se letní dny.


 

Zdroj: Asics, answear

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram