Miluška Bittnerová má neobvyklou fobii! Ze zkušebních kabinek!

Miluška Bittnerová má neobvyklou fobii! Ze zkušebních kabinek!

Sice nás ještě čeká pár teplých dnů, ale rána jsou již chladná a s tím nikdo nic nenadělá. Řada z nás sedí doma a přemýšlí, jak obnovit svůj šatník..

S prvním spadaným listím je nám jasné, že zima je už za dveřmi a tak přemýšlíme jak vkusně obnovit náš šatních hřejivými kousky, který stačil od minulého podzimu poněkud zestárnout.

Jste optimistka, osobnost s originálním pohledem na život a máte ráda barvy a vzory? Tak právě pro vás máme typ na oblečení, které si oblíbila i Miluška Bittnerová, Linda Finková, Klára Melíšková a Šárka Ullrichová.

Že jsou každá úplně jiná? Nevadí! I tak se z nich staly po delší době opět modelky a s radostí předváděly na přehlídkovém mole nejnovější autorskou kolekci módní návrhářky Martiny Nevařilové a její značky NAVARILA. Kolekce nese název “Patch me“ a skládá se z necelé dvacítky úpletů, které jsou navrženy tak, aby sedly každé ženě všech věkových kategorií.

Jednou z hvězd módní přehlídky byla dvojnásobná držitelka Českého lva, herečka Klára Melíšková: „Již několikrát jsem šla jako modelka módní přehlídku, ale je to více než 20 let. Sama jsem byla překvapená, jak jsem do předvádění opět rychle vklouzla. Je to hned,  jako když se naučíte řídit auto. To také nikdy nezapomenete. Přehlídku jsem si řádně užila a ohromně mě to bavilo. Bude-li další příležitost, určitě se budu těšit třeba i na hodně dlouhé molo,“ vyprávěla stále vysmátá Klára.


„Módní trendy moc nesleduji a jak vidno, vůbec se jich nedržím. Oblečení, které nosím, musí být pohodlné a veselé. Nerada nakupuji, protože to svlékání a oblékání mě ničí. A jakmile mě ještě začnou v obchodě prudit, že nesmím mít víc jak tři kousky v kabince, odcházím. Přece se nebudu pořád oblékat a svlékat. To se mi ale u Martiny nestane. Pečují tu o mě a je vidět, že jí a jejímu týmu na mě opravdu záleží, a to nejen při přehlídce, ale kdykoliv přijdu,“ vysvětlila Linda Finková, která o sobě říká, že po mole nechodí jako modelka, ale jako jelito.


Módní značka NAVARILA slaví letos 20. výročí od svého vzniku, a proto se Martina Nevařilová rozhodla opustit pro tentokrát velké módní události a kolekci “Patch me“ předvedla ve svém butiku v ulici Elišky Krásnohorské. V přátelské domácí atmosféře při skleničce vína si večer užila společně se svými zákaznicemi a neobvyklými VIP modelkami. „Vybrala jsem si tyto krásné ženy jako modelky proto, že chci ukázat, že si uvědomuji, že každá žena je jiná, a přizpůsobuji tomu i svou kolekci. Navrhuji střihy svých úpletů tak, aby je mohly nosit jak ženy mladé, vyzrálé, hubené, malé či vysoké, ale aby perfektně sedly i ženám s plnějším hrudníkem,“ vysvětlila svůj záměr Martina Nevařilová a očkem hodila po Milušce Bittnerové, jejíž plné vnady jí závidí nejedna žena.


„Svůj první kousek od Martiny, dlouhou sukni, mám již několik let a stále ji ráda nosím. Ale oblečení nakupuji kupodivu nerada. Hlavně zkoušení v kabinkách je horor. Kdo vymyslel malé kabinky a odporná zrcadla nasvícená zářivkami? Zavřít by ho měli!," rozhořčila se Miluška Bittnerová, která prý nikdy neobměňuje šatník, ale neustále jej doplňuje. "Proč nejsou skříně nafukovací?" Poslala vzkaz výrobcům nábytku. Miluška mimo jiné přišla, aby se módně inspirovala, jelikož ji 3. 11. čeká velká akce. „Jsem manažerkou projektu Miss Junior 2014 a v listopadu máme velké finále v divadle Hybernia. Chci vypadat opravdu originálně a jsem přesvědčena, že tady si vyberu,“ dodala.


„Mám ráda elegantní módu, která podtrhuje ženskost, něhu a ráda ji kombinuji s kontrasty. Třeba šatičky a k nim křivák. Jin a jang. Móda Martiny mi je navíc hodně blízká, protože se soustředí především na úpletovou módu. Já sama od dětství pletu a háčkuju a její návrhy jsou pro mě motivující. Mám několik jejích kousků, díky kterým se už těším, až přijde zima,“ prozradila Šárka Ullrichová a přiznala, že to, jak se obléká, je odrazem jejího duševního rozpoložení.

Patchworkové deky, prostírání a plédy zdobí mnoho útulných domácností. A je skvělé, že stále více návrhářů využívá tento motiv i na oblečení. V kombinaci s teplými barvami vytváří skvělý osobitý a trendy podzimní outfit. Většina lidí nakupuje konfekční módu v obchodních řetězcích, a tak se vám nejednou stane, že vidíte cestou do práce v tramvaji na třech ženách své kalhoty, na dvou své boty a jedna má stejnou halenku. Vy můžete být jiná, buďte originální! Pořiďte si kousek, který vám sedne, pohodlně se nosí, je lehce extravagantní a osobitý, ale přitom ležérní.

A můžete si být jistá, že nikoho ve stejném kousku už nepotkáte.

Zdroj a foto: NAVARILA

modely : Martina Nevařilová by NAVARILA
foto: Michala Pavlíková
make up : Monika Vořechovská- Tejkalová
Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram