Mini Fashion Bar - vyřeší nedostatek oblečení během cestování

Mini Fashion Bar - vyřeší nedostatek oblečení během cestování

Neotřelý koncept a něco, co tu na sto procent ještě nebylo. Ani vzdáleně. Mini Fashion Bar - pracuje na stejném principu jako klasický minibar a navíc je plný oblečení!

Ženy milují cestování, ale často během něj řeší několik nedostatků, se kterými si někdy jde jen těžko poradit. Jedním z těch hlavních je permanentní nedostatek vhodného oblečení. Však to znáte - odjedete na pár dní do Paříže a místo prosluněné oblohy prší od rána do večera. Nebo jedete na služební cestu, ale netušíte, že vás obchodní klient pozve na párty a vy nemáte na sebe nic lepšího než kalhotový kostýmek a tepláky, v kterých jste přicestovala. Zdá se, že téměř neřešitelným problémům pomalu odzvonilo. Možná ještě ne tak docela. Ale zvoní. 

Společnost Pimkie přišla s bezkonkurenčně geniálním nápadem, jenž vytrhne trn z paty nejedné ženě, která je neustále na cestách. Pimkie představilo The Mini Fashion Bar. A pojmu rozumíte naprosto správně. Princip fungování se totiž shoduje s tím minibarem, který na hotelových pokojích využíváte docela běžně: otevřete si sodovku, pivo nebo si dáte malého panáka a při check-outu z hotelu zaplatíte. Přesně tak funguje i mini bar s oblečením. 

Již nyní v Antwerpách, Paříži, Bruselu. A brzy také v Miláně a dalších městech po celé Evropě.

Jak to vůbec funguje?
Malá skříňka v hotelovém pokoji obsahuje základní kousky, které by se vám mohly hodit. Je zvláště uzpůsobená místu, kde pobýváte, akcím, které v městě probíhají a také počasí. Najdete v ní třeba kabát do sychravého počasí, ale také doplňky na večer nebo obyčejný top. Ptáte se, co když to nebude vaše velikost? Jen zavoláte módnímu manažerovi a ten donese kousek přesně pro vás.