Minimalistická kolekce dámské módy LIU JO Jaro/Léto 2015

Minimalistická kolekce dámské módy LIU JO Jaro/Léto 2015

Italská móda značky LIU JO vás jen tak neomrzí. Překvapí svou ženskostí, ale i hravou kombinací barev a precizností.

Italská móda ztělesňuje osobitý styl a umění užívat si život plnými doušky, a tyto atributy do puntíku splňuje i značka LIU JO, jež se vyznačuje ženskostí a hravou kombinací barev. Je elegantní, zároveň ležérní a jednoduše kombinovatelná.

Aktuální kolekci italské módní značky symbolizuje i určitá zdrženlivost a minimalismus. Proto módní návrháři značky LIU JO zvolili prodyšnou džínovinu, která dokonale kopíruje ženské křivky.

Především v džínové řadě nejdete i speciální legíny a kalhoty s push-up efektem a motorkářské bundy ozvláštněné pestrobarevnými šperky.

U dalších modelů se ale návrháři zaměřili také na populární retro styl v podobě krátkých sáček, která se hodí nejen ke kalhotám ale i šatům a sukním v klasických vzorech a vybraných materiálech. Dominantou celé kolekce jsou pak květinové motivy a hedvábné či bavlněné materiály s prošíváním.

 

 

Ať už se jedná o kolekce oblečení, povedených kabelek, bot, slunečních brýlí či nově také dámských náramkových hodinek, nikdy nebudete mít dost, a znovu a znovu budete chtít kombinovat.

Italská móda má prostě šmrnc a pro kolekci LIU JO Jaro/Léto 2015 to platí dvakrát tolik.

 

Zdroj: LIU JO

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram