Minnie Driver designérkou: představujeme vám její kolekci nábytku a doplňků

Minnie Driver designérkou: představujeme vám její kolekci nábytku a doplňků

Pokud hledáte inspiraci, jak zvelebit váš domov, pak vás určitě zaujme neobvyklá spolupráce herečky Minnie Driver a One Kings Lane.

Minnie Driver je anglická herečka, kterou si jistě vybavíte z řady známých filmů. Tím největší byl bezesporu filmu Dobrý Will Hunting, kde si zahrála po boku Matta Damona. Ovšem tato kráska není jen filmovou hvězdou. Její cit a vášeň pro design, který miluje od útlého věku, nyní dostala možnost zhmotnit, a to v nové kampani pro americkou značku One Kings Lane. 

Minnie díky profesi své matky, která byla dekoratérkou, procestovala celý svět. Každý den tak byla obklopena různými kulturami, které byly začleňovány do jejich anglického domova.

„Vždy jsem měl velmi specifickou představu o tom, co mám ráda, a o prostorech, ve kterých miluji život,“ říká Minnie. „Nemám strach z potisků a míchání neočekávaných barevných kombinacích. Nikdy se mi však nepodařilo uniknout od anglického stylu. Díky třem vlastním, ručně kresleným potiskům v odvážné, ale klasické paletě, jsou tyto návrhy dostupné jako polštáře, křesla a další - jsou určeny k tomu, aby mohly být kombinovány a přizpůsobeny jakémukoliv prostoru.“

Potisky, které vznikly ve spolupráci s Minnie Driver:

Mariposa -  indický blokový tisk a jemné květinové vzory s nádechem Provensálska. Drobný vzor s velkou silou.  

„Je to dobrý příklad toho, jak můžete použít tradiční indickou techniku a nabídnout něco, co vyvolává jižní Francii," říká Minnie. 

AgaveStripe - že by divoká poušť a něžná Francie nešly k sobě? Jdou. A jak skvěle se doplňují. Nádherné křeslo s výrazným, ale přesto jemným potiskem bude tím pravým nábytkem, který prosvětlí každý pokoj. 

DesertFlower - tento potisk je také inspirován několika kulturami. 

„Mohl by to být turecký nebo indický motiv. Ale způsob, jakým je uspořádán, je velmi klasický a britský,“ dodává Minnie.

Celou kolekci si můžete prohlédnout a zakoupit na stránkách One Kings Lane.

onekingslane.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram