Minnie Mouse na návštěvě Sephory

Minnie Mouse na návštěvě Sephory

Ikonická kreslená postavička Minnie Mouse navštívila online regály kosmetické značky Sephora. Minnie se převtělila do paletek s očními stíny nebo setu na oční linky.

Pokud jste milovnicí všeho, co vytvoří animovaný gigant Disney, v Sephoře se vám teď bude líbit. Na oficiálních stránkách této značky totiž najdete novou kosmetickou řadu, jež vznikla právě díky spolupráci s Disney a její hlavní hrdinou je parťačka Mickeyho Mouse, Minnie. V designu kolekce tak samozřejmě nechybí charakteristické puntíky a mašle.

Součástí řady je paletka očních stínů, v níž najdete dvacet různých a od pohledu dobře pigmentovaných barev. Zahrnuje matné i třpytivé, výrazné i doplňující odstíny a nás baví některé z jejich názvů - Ex-boyfriend, Be My Bow nebo Flirt in a Skirt.

Kromě paletky můžete během online nakupování sáhnout i po perfektně červené rtěnce, sadě lip-stainů, což je relativní novinka na poli kosmetiky a připomíná krémovou rtěnku, nebo do košíků přihodit jeden z pěti štětců, tvářenku či fixu na oční linky. Jestli jste se do kolekce zamilovala, můžete ji nosit v tematické taštičce a přikoupit si i malé zrcátko s tématikou Minnie Mouse.

Ceny kosmetických Disney produktů se navzdory tomu, že se jedná o limitovanou edici, pohybují v příznivých částkách a například za paletku s dvaceti očními stíny utratíte 45 dolarů, za fixu na oční linky 20 dolarů, za rtěnku pak 15 dolarů.

Foto: sephora.com, glamour.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram