MINT - nový začátek

MINT - nový začátek

Tradiční Fashion markety fungují již deset let. Zákazníci tady nacházejí své oblíbené značky, designéři dlouhodobě sledují poptávku a jsou v kontaktu se svými zákazníky.    

Už šestnáctkrát pro vás organizátoři připravili Prague Fashion Market a dvacekrát Factory Fashion Market v Brně. Podílejí se také na organizace akcí jako Zažít město jinak, Živá ulice, Prague Pride nebo Rock for Churchill. Od letošního podzimu vycházejí ze stínu a ohlašují nové jméno: MINT.

Proč zrovna MINTová?

Těžko se taková barva hledá v přírodě, a přesto je vlídná. Je svěží, stejně jako sousedské slavnosti a design od mladých tvůrců, a připomíná samé hezké věci, v létě mátovou limonádu, v zimě námrazu na borovicích. Nové jméno nám také pomůže odlišit se od konkurence. Název MINT vám odteď bude dávat záruku příjemné atmosféry, kterou jsou naše akce pověstné, i když se na některých vystřídá přes několik tisíc lidí. Takže, přijďte na MINT !
 

A to není všechno. MINT: Weekend Market

Od října rozjíždíme MINT: Weekend Market. Každou sobotu tak můžete navštívit první pravidelný trh s lokálním jídlem, autorskou módou, designem, knihami nebo domácí kosmetikou. Protože když je něco dobré, proč to nedělat pořád? Na naše akce bude stále vstup zdarma a bez bariér. 

Inspirace

Inspirovali jsme se trhy v Bangkoku nebo londýnském Camden Town, takže od MINT: Weekend Marketu kromě stánků čekejte i tvůrčí atmosféru, všudypřítomnou hudbu a trochu toho punkového uvažování. Vítejte v našem MINTovém světě.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram