MINT: Weekend Market pokračuje jízdou na jarní módní vlně

MINT: Weekend Market pokračuje jízdou na jarní módní vlně

Od loňského podzimu, kdy MINT: Weekend Market otevřel v Pražské tržnici halu č. 13, do ní pravidelně každou sobotu zve milovníky módy, designu i delikates k opakovaným návštěvám.

V těchto alternativních prostorách módní galerie se vystřídalo mnoho současných tvůrců, aby své umění představili tisícům návštěvníků. Květnové pokračování příběhu MINT: Weekend Market navazuje na předchozích 28 sobotních trhů a láká všechny, kteří hledají osobitou a zajímavou módu a design.


Sobotní program obdivovatelů české autorské tvorby se od loňského podzimu nemění. Adresa haly č. 13 v Pražské tržnici v Holešovicích se stává pro alternativní svět módy a designu cílem, k němuž směřují kroky těch, kteří nechtějí splývat s davem a vyhledávají osobitost i nápaditý styl. Hala č. 13 nenabízí pouze alternativu k objevování módy a designu, ale také alternativní způsob trávení volného času. Kde jinde můžete na jednom místě objevovat unikátní kousky do svého šatníku, zúčastnit se inspirativních workshopů podbarvených produkcí DJ S-bishe, popíjet kávu s přáteli v MINT MIND kavárně i nacházet nové známé.

„Novinkou, s níž se budete setkávat v nadcházejících květnových sobotách, jsou exkluzivní prezentace značek, jež jsou součástí Art Districtu 7. Autory, sídlící na Praze 7, jsme začali představovat v rámci nového projektu Design Box, a díky podpoře sedmé městské části. V květnu se tak na MINT: Weekend Marketu objeví Sistersconspiracy, Jakoby, Reformát nebo Liška Mazaná“ prozrazuje Lenka Kolářová, principálka MINT: Weekend Marketu.

mint_market_1.jpg

První květnovou sobotu si užijí všichni kreativci. Workshop Plackování probudí zájem o vlastnoruční výrobu placky i v těch, kteří by to v sobě nehledali. Utvrdit se v tom můžete i 20. května, a to nezapomeňte přivést své děti. Společně s organizací GreenCat, která upozorňuje na ekologické problémy, si vyrobíte ruční rostoucí papír.

Na koho se můžete v květnu mimo jiné těšit?

Acid Design, Shark in the Park, Helena Bedrnová, Plazma Lab, Lovemusic, Design by Lucie,  Wooden Heroe, From Kaya With Love, Urban Fox…

 

OTEVŘENO každou sobotu 9 - 18 hodin. Kdo si tuto událost nenechá ujít ? 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram