Miranda Kerr představuje svou vlastní džínovou kolekci

Miranda Kerr představuje svou vlastní džínovou kolekci

Nejedna modelka se vrhá do umění a tajů módního návrhářství. Pozadu nezůstává ani Miranda Kerr, která 1. února 2017 odstartuje prodej vlastní kolekce.

Lásku, kterou si Miranda Kerr pěstuje vůči denimovým kouskům, vidíme na první pohled a to téměř odkudkoliv, kde se modelka pohybuje. Džínové sukně a rifle totiž nosí ze všeho nejradši. Od toho se pak odvíjel i nápad na vytvoření kolekce společně se značkou Mother Miranda.

Limitovaná kolekce obsahuje dvanáct kousků, které obsahují i áčkové miniuskně, overaly nebo klasické slim džíny. Z pozitivních nápisů na tričkách si rovněž vybere snad každý. Ke spolupráci oslovila zakladatelka značky Lela Becker krásnou modelku a ta neváhala a okamžitě spolupráci přijala.

Inspiraci pak dámy hledaly v 60. i 70. létech mezi osobnostmi, jako byly a jsou Audrey Hepburnd, Jane Birkin i Cindy Crawford. Hlavním bodem však bylo vytvořit kolekci, která bude pohodlná a padne ženám na míru. Proto si s ní Miranda Kerr tolik vyhrála. Část peněz z prodeje navíc pošle na podporu australské nemocnice Royal Hospital for Women, která pomáhá nemocným ženám i dětem. Kolekci najdete již za pár dní na stránkách samotné značky.

A my vám zatím ukážeme pár kousků jako malý příslib toho, co můžete očekávat…

motherdenim.com
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram