Míša Maurerová se předvede jako Pin-up girl v prádle Page Underwear

Míša Maurerová se předvede jako Pin-up girl v prádle Page Underwear

Míša Maurerová se poprvé rozhodla svléknout před objektivem a stalo se tak pro novou kolekci Page underwear ve stylu amerických poválečných Pin-up girls. My pro vás máme nahlédnutí do zákulisí focení.

Fotit Míšu měl tu čest fotograf David Severin. Label Page underwear je značka luxusního spodního prádla, navrhovaného módní návrhářkou Pavlou Gerschonovou.

Pavla dbá na zdraví svých zákaznic, a proto si vybírá materiály, které jsou k jejich tělu šetrné. Používá nebarvenou Bio bavlnu, až neuvěřitelně příjemnou na dotek.

Všechny střihy jsou navíc dlouho testovány, aby zajišťovaly naprosté pohodlí jejich nositelkám. Žádné nepříjemné švy na citlivých místech nebo třeba kostice zarývající se pod kůži. Nic z toho u Page underwear nenajdete.

Rozhodně i zdravé prádlo může být velice sexy! A v podání Page underwear také je. Bio bavlnu navíc zdobí důmylsně umístěná krajka s rafinovanými detaily.

Jedinečné prádlo si oblékla herečka Míša Maurerová. Míša o sebe pečuje a dbá na své zdraví, zároveň se ráda cítí žensky a sexy a proto není divu, že je fanynkou zdravého prádla navrženého módní návrhářkou Pavlou Gerschonovou.

Míša změnila image, oslňuje nyní zrzavou hřívou a její krásnou postavu by ji mohla leckterá dvacetiletá slečna závidět. Stěží věřit, že tato majitelka dokonalých křivek a plochého bříška má už dvě děti!

Jednoznačně vás o tom přesvědčí svými exkluzivními fotografiemi, které vzniknou jen pro Page underwear v podání fotografa Davida Severina. Zatím se můžete podívat na ochutnávku z backstage focení.

zdroj: Page underwear

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram